24.7 C
Athens

«Έδειξε» Λουτσέσκου ο Καραλής: «Ο μυθομανής έχει ανάγκη επιβεβαίωσης»

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΑΕΚ καταπιάνεται... τυχαία με την ψυχιατρική, αναλύοντας τις έννοιες του μυθομανή και του παθολογικού ψεύτη

Ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε ο Γιάννης Καραλής, η οποία έχει ως πιθανό αποδέκτη τον Ράζβαν Λουτσέσκου μετά τις χθεσινές δηλώσεις που έκανε.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε «αέρας» από τη Λεωφόρο και μετά το τέλος του ματς ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε δηλώσεις στις οποίες άφησε ξεκάθαρες υπόνοιες για την ΑΕΚ.

Επικό καρφί Λουτσέσκου σε ΑΕΚ: «Καινούργιο γήπεδο και 25 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα» (vid)

Σε αυτές τις δηλώσεις φαίνεται λοιπόν πως απάντησε ο Γιάννης Καραλής με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου κάνει αναφορές στην… ψυχιατρική.

Αναλυτικά η ανάρτηση του αναφέρει:

1) Pr. Σάββας Ν. Σαλπιστης (κλινικός ψυχολόγος Παν/μιου Στοκχόλμης:

«Ο ΜΥΘΟΜΑΝΗΣ, έχει, συνήθως, μια πολύ έντονη ανάγκη επιβεβαίωσης, προσέλκυσης της προσοχής των άλλων και να βρίσκεται στο επίκεντρο. Οι ανάγκες αυτές οφείλονται σε ΒΑΘΙΆ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ που προσπαθεί να αντισταθμίσει διαμέσου των διαφόρων υπερβολών του».

2) British journal of psychiatry:

«Οι ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟΊ ΨΕΎΤΕΣ, ίσως έχουν ΔΟΜΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ στον εγκέφαλο. Διαπιστώθηκε ότι τα άτομα που ψεύδονται συχνά έχουν ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ στον προμετωπιαίο φλοιό».

Υ.Γ. Ποιον σας θυμίζουν οι παραπάνω αναφορές;;;

Υ.Γ1 «ΓΙΑ ΜΕΝΑ, η επιστήμη δεν υπάρχει».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς