23.3 C
Athens

Επικό καρφί Λουτσέσκου σε ΑΕΚ: «Καινούργιο γήπεδο και 25 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα» (vid)

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου εμφανίστηκε χαρούμενος μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, αλλά τόνισε πως δεν αλλάζει κάτι στο πλάνο της ομάδας.

Παράλληλα ανέφερε πως «άλλοι πρέπει να δουν δουν τι κάνουν. Καινούργια γήπεδα, 25 χρόνια χωρίς το πρωτάθλημα», πετώντας καρφί στην ΑΕΚ και χωρίς να αναφέρει αυτό του 2018 το οποίο ο Ρουμάνος πολλάκις έχει υποστηρίξει πως δεν μετράει καθώς είναι «κλεμμένο» από τον ΠΑΟΚ.

 

Ο ΠΑΟΚ πέρασε εντυπωσιακά από τη Λεωφόρο επικρατώντας με 0-3 του Παναθηναϊκού, αλλά ο Ράζβαν Λουτσέσκου θέλησε να κρατήσει χαμηλά την μπάλα ενόψει της συνέχειας, τονίζοντας πως είναι έτοιμος για «πόλεμο» την Πέμπτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς: «Τίποτα. Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Κερδίσαμε 3-0, αλλά μοχθήσαμε πολύ, υποφέραμε πολύ. Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Πήραμε αυτοπεποίθηση από το πρώτο γκολ και μπορέσαμε να σκοράρουμε. Είχαν φάσεις με το δικό τους παιχνίδι. Αλλά σε κάθε περίπτωση δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Είμαι σε κανονική διάθεση. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για την Πέμπτη. Περιμένουμε έναν πόλεμο την Πέμπτη».

Για το αν άλλαξε κάτι στο πρωτάθλημα μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ: «Τι θες να σου πω; Ξεκινήσαμε με το να φτιάξουμε μια νεανική ομάδα, με παίκτες που δεν είχαν εμπειρία, οπότε είμαστε σε διαδικασία να ξαναφτιάξουμε την ομάδα. Χρειαζόμασταν χρόνο. Δεν άλλαξε κάτι για εμάς. Προχωράμε. Οι άλλοι πρέπει να δουν τι κάνουν. Καινούργια γήπεδα, 25 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός είναι μια ιστορική ομάδα. Εμείς πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι, συνεχίζουμε το πλάνο μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς