17.2 C
Athens

Ανατροπή στην υπόθεση Σουάσο «βλέπουν» οι Χιλιανοί, τον στέλνουν στην Μπεσίκτας

Μέσα σε ένα 24ωρο φαίνεται πως αλλάζουν τα πάντα στην υπόθεση «αριστερό μπακ» για τον Ολυμπιακό - Οι Χιλιανοί κάνουν λόγο για συμφωνία της Μπεσίκτας με τον Σουάσο και οι Ερυθρόλευκοι μπαίνουν στο τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων με τον Λάτο

Μπορεί μέχρι τη Δευτέρα (9/1) οι Χιλιανοί να… έβγαζαν εισιτήρια στον Γκάμπριελ Σουάσο με προορισμό τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό, ωστόσο σήμερα (10/1) τα αλλάζουν και κάνουν λόγο για συμφωνία του 25χρονου αριστερού μπακ με την Μπεσίκτας!

Η απόλυτη ανατροπή προβλέπεται στην υπόθεση του αριστερού μπακ για τον Ολυμπιακό, με τα ρεπορτάζ από τη Χιλή να αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός απέσυρε την τελευταία στιγμή το ενδιαφέρον του για τον Σουάσο, που ήρθε άμεσα σε συμφωνία με την Μπεσίκτας για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του μετά την αποδέσμευσή του από την Κόλο-Κόλο.

Αυτή η εξέλιξη όπως είναι λογικό φέρνει ξανά τον Τόνι Λάτο στο προσκήνιο για τους Πειραιώτες, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για συμφωνία του παίκτη με τους πρωταθλητές Ελλάδας, με τη Βαλένθια πάντως να μην έχει δώσει ακόμη το τελικό «οκ» για τη μεταγραφή.

Ο Μίτσελ φαίνεται πως επιμένει συγκεκριμένα για τον 25χρονο Ισπανό αμυντικό για τον οποίο έχει πολύ θετική άποψη και η πρόταση που του έχει κατατεθεί σύμφωνα με ισπανικό μέσο αφορά σε συμβόλαιο ως το 2027.

Λάτο: Η πρόταση του Ολυμπιακού σύμφωνα με τους Ισπανούς και η σφήνα της Μπέτις

Την ίδια ώρα, η Βαλένθια περιμένει πρώτα να αποκτηθεί παίκτης στη θέση του για να ανάψει το πράσινο φως και να έχει εναλλακτική πίσω από τον Χοσέ Γκαγιά.

Ο 25χρονος τη φετινή σεζόν μετρά 9 συμμετοχές στο πρωτάθλημα κι ένα γκολ αλλά και μία συμμετοχή στο Κύπελλο ενώ τις τελευταίες ώρες στο… κυνήγι του φαίνεται πως μπαίνει η Μπέτις η οποία αποχαιρετά τον Άλεξ Μορένο που κλείνει στην Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι!

Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες και θα κρίνουν το τι μέλλει γενέσθαι τόσο με τον Λάτο όσο και με τον Σουάσο…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς