23.7 C
Athens

Λάτο: Η πρόταση του Ολυμπιακού σύμφωνα με τους Ισπανούς και η σφήνα της Μπέτις

Ο Ολυμπιακός φέρεται να προσφέρει συμβόλαιο ως το 2027 στον Λάτο με προτροπή του Μίτσελ, ενώ τις τελευταίες ώρες στη διεκδίκηση του 25χρονου αριστερού μπακ έχει μπει η Μπέτις που παραχωρεί τον Άλεξ Μορένο στην Άστον Βίλα

Ανοιχτό παραμένει το θέμα του Τόνι Λάτο για τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τους Ισπανούς οι οποίοι δίνουν διαρκώς νέα διάσταση στο θέμα.

Την Τρίτη (10/1), το έγκυρο Onda Cero υποστήριξε πως ναι μεν υπάρχει ενδεχόμενο να παραμείνει στη Βαλένθια ως τη λήξη του συμβολαίου του, ωστόσο ο Λάτο δεν απορρίπτει την πιθανότητα να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ο Μίτσελ φαίνεται πως επιμένει συγκεκριμένα για τον 25χρονο για τον οποίο έχει πολύ θετική άποψη και η πρόταση που του έχει κατατεθεί σύμφωνα με το ίδιο μέσο αφορά σε συμβόλαιο ως το 2027.

Την ίδια ώρα, η Βαλένθια περιμένει πρώτα να αποκτηθεί παίκτης στη θέση του για να ανάψει το πράσινο φως και να έχει εναλλακτική πίσω από τον Χοσέ Γκαγιά.

Ο 25χρονος τη φετινή σεζόν μετρά 9 συμμετοχές στο πρωτάθλημα κι ένα γκολ αλλά και μία συμμετοχή στο Κύπελλο ενώ τις τελευταίες ώρες στο… κυνήγι του φαίνεται πως μπαίνει η Μπέτις η οποία αποχαιρετά τον Άλεξ Μορένο που κλείνει στην Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς