18.8 C
Athens

«Ο Λάτο επέλεξε να μην πάει στην Ελλάδα, μένει στη Βαλένθια μέχρι το καλοκαίρι»

Την απόφαση του Λάτο να παραμείνει στο ρόστερ της Βαλένθια μέχρι το καλοκαίρι αναγράφει το δημοσίευμα της ισπανικής «Mundo Deportivo», λέγοντας πως ο Ισπανός αμυντικός απέρριψε την προοπτική του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για την τελική του κίνηση στη θέση του αριστερού μπακ κι όπως όλα δείχνουν μέσα στις επόμενες ώρες θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο αναφορικά με τον παίκτη που θα αποκτηθεί για τη συγκεκριμένη θέση.

Ο 25χρονος Χιλιανός Γκάμπριελ Σουάσο είναι αυτός που αυτή τη στιγμή έχει το μεγάλο προβάδισμα και προβάρει την ερυθρόλευκη φανέλα, τουλάχιστον σύμφωνα με τα όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες στην πατρίδα του και κάνουν λόγο για συμφωνία με τον Ολυμπιακό σε συμβόλαιο 2,5 ετών.

Εξελίξεις με Σουάσο στον Ολυμπιακό, οι Χιλιανοί τον στέλνουν Πειραιά με συμβόλαιο 2,5 ετών

Από εκεί και πέρα οι Πειραιώτες εξακολουθούν να έχουν στην ατζέντα τους τον Λάτο της Βαλένθια, που αποτελεί διακαή πόθο του Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού τον γνωρίζει καλά από τη La Liga και έχει επικοινωνήσει και ο ίδιος μαζί του για να τον πείσει να έρθει άμεσα στην Ελλάδα, ωστόσο η «Mundo Deportivo» σε σημερινό (9/1) ρεπορτάζ της αναφέρει ότι ο 25χρονος αμυντικός επέλεξε να παραμείνει στις Νυχτερίδες μέχρι το τέλος της σεζόν για να φύγει το καλοκαίρι ως ελεύθερος.

«Η Μαγιόρκα και η Χετάφε ενδιαφέρθηκαν επίσης για τον Λάτο για να τον υπογράψουν δωρεάν στο τέλος της σεζόν, ενώ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ενδιαφέρθηκε ο Ολυμπιακός που έχει προπονητή τον Μίτσελ, αλλά ο Λάτο προτίμησε να μην πάει στην Ελλάδα. Ο παίκτης ελπίζει να μείνει ελεύθερος τον Ιούνιο ώστε να αποφασίσει για το μέλλον του», αναφέρει το σχετικό ισπανικό δημοσίευμα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς