22.8 C
Athens

Εξελίξεις με Σουάσο στον Ολυμπιακό, οι Χιλιανοί τον στέλνουν Πειραιά με συμβόλαιο 2,5 ετών

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Χιλιανών ο Γκάμπριελ Σουάσο ετοιμάζει βαλίτσες για Πειραιά έχοντας αποδεχθεί τη δεύτερη πρόταση που τού έγινε από τον Ολυμπιακό για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025

Πολύ κοντά στο να κλείσει τον 25χρονο Χιλιανό μπακ, Γκάμπριελ Σουάσο, βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τη Χιλή.

Συγκεκριμένα από την χώρα προέλευσης του παίκτη προκύπτει ότι η δεύτερη πρόταση των Πειραιωτών στον Σουάσο για συμβόλαιο 2,5 ετών έγινε αποδεκτή και ο παίκτης ετοιμάζει από τώρα βαλίτσες για τον Πειραιά και την ελληνική Super League.

Θυμίζουμε ότι ο Σουάσο έμεινε ελεύθερος από τις αρχές Γενάρη από την Κόλο-Κόλο, ομάδα στην οποία αγωνιζόταν από το ξεκίνημα της καριέρας του το 2015.

Για πρώτη φορά ετοιμάζεται να δοκιμαστεί εκτός Ευρώπης και φαίνεται πως η επιλογή του είναι ο Ολυμπιακός, που μετά τον Λάτο, ο οποίος μάλλον μένει στη Βαλένθια μέχρι το καλοκαίρι, τον είχε ψηλότερα απ’ όλους στη λίστα για την κάλυψη στο αριστερό άκρο της άμυνας.

O Σουάσο που δεν έχει βγει ποτέ μέχρι σήμερα εκτός της πατρίδας του, μετράει συνολικά 192 συμμετοχές με 9 γκολ και 13 ασίστ στην Κόλο-Κόλο, την οποία αποχαιρέτησε με τον ερχομό του 2023 μετά από 8 χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς