18.9 C
Athens

Η λάιτ ανακοίνωση της ΕΠΟ για τις εξελίξεις στη Super League 2 μετά τα όσα έγιναν στο Ολυμπιακός Β’ – Κηφισιά

Μετά το κάλεσμα του προέδρου της Super League 2, Λεωνίδα Λεουτσάκου, σε Μπένετ και Μπαλτάκο ο δεύτερος απάντησε, αλλά με τέτοιον «λάιτ» τρόπο που είναι σαν να... μην απάντησε ποτέ και σε κανένα ερώτημα που τού τέθηκε αναφορικά με την ομαλή συνέχεια του πρωταθλήματος

Η ΕΠΟ ναι μεν αντέδρασε μέσω ανακοίνωσης με αφορμή άλλη μία εχθρική διαιτησία κατά του Ολυμπιακού Β’ στη Super League, που προκάλεσε την αποχώρηση των Ερυθρολεύκων σε δεύτερο παιχνίδι στους τελευταίους δύο μήνες πριν την ολοκλήρωσή του, ωστόσο δεν μας έκανε και πολύ σοφότερους για το τι θα γίνει από εδώ και στο εξής αναφορικά με την ομαλή συνέχεια στο πρωτάθλημα της Super League 2 και τα μέτρα για την όποια βελτίωση της κωμικοτραγικής κατάστασης που επικρατεί στη Λίγκα.

Μετά το κάλεσμα του προέδρου της Super League 2, Λεωνίδα Λεουτσάκου, σε Μπένετ και Μπαλτάκο ο δεύτερος απάντησε, αλλά με τέτοιον «λάιτ» τρόπο που είναι σαν να… μην απάντησε ποτέ και σε κανένα ερώτημα που τού τέθηκε!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΕΠΟ στην ανακοίνωσή της:

Σε σχέση με τα όσα έγιναν στη χθεσινή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται τα εξής.

«Η Ε.Π.Ο. παρακολουθεί με προσοχή τα όσα γίνονται στο Πρωτάθλημα της Super League 2. Οι εξελίξεις και τα όσα συνέβησαν και στη χθεσινή αγωνιστική θα εξεταστούν με προσοχή και εφόσον κριθεί αναγκαίο η Ε.Π.Ο. ως ανώτατη αρχή του ποδοσφαίρου στη Ελλάδα θα παρέμβει. Σε κάθε περίπτωση, η Ε.Π.Ο. θα λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για τη διασφάλιση του αθλήματος του ποδοσφαίρου και την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Super League 2».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς