21.3 C
Athens

Οριστική διακοπή στο Ολυμπιακός Β’ – Κηφισιά, οι Ερυθρόλευκοι αρνήθηκαν να συνεχίσουν τον αγώνα!

Μετά από παρότρυνση των οπαδών στο Ρέντη, η ομάδα του Ολυμπιακού Β' αποφάσισε να αποχωρήσει για τα αποδυτήρια διαμαρτυρόμενη για μία ακόμη κάκιστη διαιτητική απόφαση εις βάρος της στο παιχνίδι με την Κηφισιά - Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης και από το πρωτάθλημα της Super League 2

Απίστευτα πράγματα βγαλμένα από το μαγικό ραβδάκι της «εξυγίανσης» στο Ρέντη!

Η ανύπαρκτη αποβολή του Κωστή με απευθείας κόκκινη κάρτα προκάλεσε την έκρηξη των παικτών του Ολυμπιακού Β’ και μετέπειτα την αποχώρηση της διαιτητικής τριάδας από το γήπεδο, με το παιχνίδι να βρίσκεται στον «αέρα» για περίπου 40 λεπτά και τελικώς να διακόπτεται οριστικά μετά την απόφαση των παικτών του Ολυμπιακού Β’ να μην συνεχίσουν το ματς με παρότρυνση και από τους οπαδούς στην κερκίδα.

Ολυμπιακός Β’ – Κηφισιά: Αποβολή-σκάνδαλο στον Κωστή, οι διαιτητές αποχώρησαν από το γήπεδο! (vid)

Πλέον αναμένονται εξελίξεις που ίσως φέρουν τον Ολυμπιακό Β’ εκτός συνέχειας από το πρωτάθλημα – παρωδία της Super League 2, καθότι είχαν προηγηθεί ήδη ένα παρόμοιο σκηνικό στο ματς με την Καλλιθέα και μία προειδοποιητική ανακοίνωση από πλευράς Πειραιωτών.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ «ΣΦΑΓΗΣ»

Στον «αέρα» τίναξε το παιχνίδι του Ολυμπιακού Β’ με την Κηφισιά ο διαιτητής Αριστείδης Βάτσιος με την απόφασή του να αποβάλει με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Κωστή για ένα μαρκάρισμα στον χώρο του κέντρου πριν συμπληρωθούν 30 λεπτά αγώνα.

Οι Ερυθρόλευκοι που έχουν νιώσει την αδικία στο πετσί τους φέτος με τις κάκιστες διαιτησίες εις βάρος τους αντέδρασαν έντονα μετά την αποβολή του Κωστή και η διαιτητική τριάδα αποφάσισε λίγο μετά να αποχωρήσει από το χορτάρι του Ρέντη για τα αποδυτήρια, με τους παίκτες των Πειραιωτών να μην δείχνουν πρόθυμοι να συνεχίσουν τον αγώνα. Όπως κι έγινε!

Σημειώνεται ότι αυτή είναι μία ακόμη διαιτητική απόφαση κατά του Ολυμπιακού Β’ στη σεζόν, με τους Ερυθρολεύκους να έχουν προειδοποιήσει πολλάκις ότι εφόσον συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς