17.3 C
Athens

Ολυμπιακός Β’ – Κηφισιά: Αποβολή-σκάνδαλο στον Κωστή, οι διαιτητές αποχώρησαν από το γήπεδο! (vid)

Απίστευτα πράγματα βγαλμένα από το μαγικό ραβδάκι της «εξυγίανσης» στο Ρέντη: Η ανύπαρκτη αποβολή του Κωστή με απευθείας κόκκινη κάρτα προκάλεσε την έκρηξη των παικτών του Ολυμπιακού Β' και μετέπειτα την αποχώρηση της διαιτητικής τριάδας από το γήπεδο

Απίστευτα σκηνικά για άλλη μία φορά στο αξιοθρήνητο πρωτάθλημα της Super League 2 με νέα διαιτητική σφαγή κατά του Ολυμπιακού Β’!

Ένα μαρκάρισμα για κίτρινη κάρτα μετατράπηκε σε «κόκκινη κατ’ εντολή» από τον διαιτητή  του αγώνα, Αριστείδη Βάτσιο, με αποτέλεσμα οι έξαλλοι παίκτες των Πειραιωτών να διαμαρτυρηθούν έντονα, με τη διαιτητική τριάδα να παίρνει την απόφαση να αποχωρήσει (!) από το γήπεδο λίγο μετά το 28ο λεπτό του αγώνα, δίχως να ξεκαθαρίζει πότε κι αν θα επιστρέψει. Απίστευτα πράγματα…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ 

Σημειώνεται ότι αυτή είναι μία ακόμη διαιτητική απόφαση κατά του Ολυμπιακού Β’ στη σεζόν, με τους Ερυθρολεύκους να έχουν προειδοποιήσει πολλάκις ότι εφόσον συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα.

Για την ώρα, το ματς έχει διακοπεί προσωρινά, με τους διαιτητές να μην επιστρέφουν στον αγωνιστικό χώρο μετά και την ένταση που προκλήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο στιγμές μετά την αποβολή του Κωστή.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς