19.1 C
Athens

Η ντροπή του Ιτούδη για την εικόνα της Φενέρ και η απάντηση στις φήμες για Ντόρσεϊ

Η κατρακύλα της Φενέρμπαχτσε σε Τουρκία και Ευρώπη δεν έχει τέλος κι αυτό φάνηκε έντονα και στο Κάουνας κόντρα στη Ζαλγκίρις.

Οι Λιθουανοί έστησαν πάρτι κόντρα στους Τούρκους, τους οποίους υπέταξαν με 20 πόντους διαφοράς και βύθισαν ακόμη περισσότερο στην εσωστρέφεια και την… ντροπή την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, με τον Έλληνα τεχνικό να είναι έξαλλος στις δηλώσεις του μετά από το φινάλε του χθεσινού αγώνα.

«Πρέπει να κοιταχθούμε στον καθρέφτη. Εκπροσωπούμε ένα σπουδαίο κλαμπ και μία βάση 30 εκατομμυρίων οπαδών. Είναι ντροπή ο τρόπος με τον οποίο χάσαμε απόψε. Είχαμε 15 ασίστ και εκείνοι είχαν 13, όμως όποιος ήθελε να διεισδύσει προς το καλάθι μας, το έκανε και σκόραρε. Όποιος ήθελε να πάρει το ριμπάουντ, το έπαιρνε και σκόραρε. Δεν έχουμε ενέργεια και πίστη, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να πιστεύουμε σε εμάς, συμβαίνει να χάνεις, όμως δεν μου αρέσει να βρίσκομαι σε τέτοια σερί», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Ιτούδη, που αναφέρθηκε και στα σενάρια μεταγραφικής ενίσχυσης με τη ματιά στον Τάιλερ Ντόρσεϊ.

«Αν έπρεπε να απαντάω σε κάθε φήμη ή σε κάθε συζήτηση που γίνεται εκεί έξω, με όλο το σεβασμό σε αυτό που με ρωτάτε, θα ήταν καταστροφή. Δεν βρίσκομαι εδώ για να απαντάω σε φήμες, κάναμε μία τραγική εμφάνιση και αισθάνομαι ντροπή. Ο Μπιρούτις έκανε απόψε σπουδαίο ματς και συγχαρητήρια, όμως είναι σημαντικό να έχεις δημιουργικά γκαρντ που φτιάχνουν καταστάσεις. Χρειάζεται φυσικά ομαδική προσπάθεια», απάντησε σχετικά.

Ο Ντόρσεϊ κάνει τα πάντα για την παραμονή του στο NBA και προπονήθηκε με ομάδα-έκπληξη

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς