21 C
Athens

Ο Ντόρσεϊ κάνει τα πάντα για την παραμονή του στο NBA και προπονήθηκε με ομάδα-έκπληξη

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πολιορκείται από ομάδες της Ευρώπης με τα σενάρια επιστροφής του στη Euroleague να δίνουν και να παίρνουν, ωστόσο ο ίδιος απαντά στις φήμες με σκληρή δουλειά για την παραμονή του στην άλλη όχθη του Ατλαντικού μέσω... Λος Άντζελες

Είναι σαφές ότι παρά τις πολλές μεταγραφικές σειρήνες από την Ευρώπη στο μυαλό του Τάιλερ Ντόρσεϊ, σε αυτή τη φάση, υπάρχει μόνο η εξασφάλιση της παραμονής του στο NBA, καθώς ο Έλληνας ομογενής γνωρίζει καλά ότι ίσως είναι και η τελευταία του ευκαιρία να βρει ένα καλό συμβόλαιο σε ομάδα από το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη, ενώ παράλληλα επιθυμεί και την μονιμοποίησή του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Μετά το σύντομο πέρασμά του από τους Ντάλας Μάβερικς, όπου δεν κατάφερε να στεριώσει τουλάχιστον στην πρώτη ομάδα, καθώς με τη θυγατρική τους στη G-League έκανε όργια, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού κυνηγά την δεύτερη ευκαιρία μέσω… Λος Άντζελες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν στην Αμερική ο Έλληνας διεθνής άσος δοκιμάζεται από τους Λέικερς υπό το βλέμμα του GM της ομάδας (Ρομπ Πελίνκα) αλλά και του προπονητή (Ντάρβιν Χαμπ) με την ελπίδα να τους πείσει είναι ένας free agent που αξίζει μία νέα ευκαιρία στο NBA, κάτι που θα αποφασιστεί μέχρι τις 10 Ιανουαρίου, καταληκτική ημερομηνία για τις ομάδες στην άλλη όχθη του Ατλαντικού που επιθυμούν να υπογράψουν παίκτες με μη εγγυημένο συμβόλαιο.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή οι Λέικερς έχουν 2 παίκτες τα συμβόλαια των οποίων είναι μη εγγυημένα και πρέπει να αποφασίσουν πρώτα τι θα κάνουν μαζί τους και μετά αν θα υπογράψουν κάποιον άλλο στην θέση τους, με τον Ντόρσεϊ πάντως να το παλεύει.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς