15.9 C
Athens

Καρυπίδης στους παίκτες: «Περίμενα καλύτερη εμφάνιση, πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε και τους διαιτητές»

Ανικανοποίητος έμεινε από την εμφάνιση του Άρη στο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Θεόδωρος Καρυπίδης, κάτι που τόνισε μιλώντας σήμερα στους ποδοσφαιριστές, σημειώνοντας μεν πως υπάρχει φάουλ στο γκολ του Δικεφάλου αλλά αναφέροντας δε πως «πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε και τους διαιτητές».

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης χάρη σε ένα τέρμα του Σβέριρ Ίνγκασον που σήκωσε πολλή συζήτηση, καθώς νωρίτερα στη φάση φαίνεται να υπάρχει φάουλ του Κουλιεράκη πάνω στον Πίρσμαν.

Οι Κίτρινοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν ποτέ σε αυτό το τέρμα και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Θεόδωρος Καρυπίδης, βρέθηκε στη σημερινή (5/1) προπόνηση της ομάδας και εξέφρασε τα παράπονα που είχε από τους ποδοσφαιριστές σχετικά με την εμφάνιση τους.

Ο Μπόγκναρ που αποτελεί το τέλειο άλλοθι για τον Πάρντιου και το συνεχές «άδειασμα» σε δύο Λατίνους

Παράλληλα στάθηκε στο γκολ που έδωσε τη νίκη στον Δικέφαλο, λέγοντας στους ποδοσφαιριστές του Άρη πως πράγματι υπήρχε φάουλ και ο διαιτητής τους αδίκησε, αλλά οι ίδιοι θα πρέπει να μάθουν να κερδίζουν και τους διαιτητές.

Νωρίτερα υπήρξε συνάντηση και με τον προπονητή Άλαν Πάρντιου, όπου συζητήθηκαν αγωνιστικά θέματα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Θεόδωρος Καρυπίδης στους ποδοσφαιριστές του Άρη:

«Δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος γιατί δεν είχατε πάθος και μαχητικότητα. Περίμενα πολύ καλύτερη εμφάνιση από αυτή που κάνατε.

Πράγματι ο διαιτητής δεν ήταν καλός. Μας αδίκησε καθώς υπάρχει φάουλ στο γκολ του ΠΑΟΚ και δεν θα έπρεπε να μετρήσει. Πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε και τους διαιτητές.

Οι νίκες στα ντέρμπι δείχνουν τον χαρακτήρα μια μεγάλης ομάδας και τέτοια εμφάνιση δεν θέλω να ξαναδώ. Περιμένω την αντίδρασή σας και να μην επαναπαύεστε στα μεγάλα συμβόλαια».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς