15.9 C
Athens

Αυτό είναι το νέο χρυσό συμβόλαιο του Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό, με μάξιμουμ buy out για το NBA

Ο Σάσα συνεχίζει σπίτι του, στον Πειραιά, εδώ που ονειρεύεται κάθε κορυφή εντός κι εκτός συνόρων με τον αγαπημένο του Ολυμπιακό: Η συμφωνία μέχρι το 2025, τα εξαιρετικά αντανακλαστικά των Αγγελόπουλων, η τρομακτική αύξηση στις ετήσιες απολαβές και ο δρόμος για το NBA

Ο Σάσα Βεζένκοφ δεν το… κουνάει από τον Πειραιά ανανεώνοντας το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2025!

Ο κορυφαίος παίκτης της Ευρώπης θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού μέχρι το καλοκαίρι του 2025 σε ένα πρωτοχρονιάτικο δώρο από τους Αγγελόπουλους στον κόσμο των Πειραιωτών με σούπερ συμφωνία για τα ελληνικά δεδομένα και νέο αναπροσαρμοσμένο συμβόλαιο!

Για πάντα στο Λιμάνι ο Σάσα Βεζένκοφ που ανανέωσε μέχρι το 2025 με τον Ολυμπιακό!

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε λίγο πιο αργά από το αναμενόμενο στο ΣΕΦ, αλλά έφερε μία είδηση που ανατρέπει εντελώς τα δεδομένα για το μέλλον του σπουδαίου Βούλγαρου αστέρα, ο οποίος θα συνεχίσει να ηγείται του Ολυμπιακού στην προσπάθεια για δεύτερη σερί παρουσία στο Final-4 της Euroleague και της διατήρησης των σκήπτρων στην Ελλάδα.

Όπως το πράττει άψογα μέχρι τώρα, με νούμερα… MVP!

Ο Βεζένκοφ πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας τους φέτος μετρώντας 19.2 πόντους, 7.2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1.3 κλεψίματα σε μόλις 15 αναμετρήσεις της EuroLeague.

Με το νέο αναπροσαρμοσμένο συμβόλαιό του στους νταμπλούχους Ελλάδας, οι ετήσιες απολαβές του σχεδόν τριπλασιάζονται και το buy out του NBA εκτοξεύεται στα ύψη και προς το παρόν το όνειρο για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού μπορεί να περιμένει…

Το «θωρηκτό Βεζένκοφ» μοιάζει πιο έτοιμο από ποτέ για να ηγηθεί του Ολυμπιακού με φόντο την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης, με τον ίδιο να συνεχίζει ταπεινός και με όρεξη για σκληρή δουλειά, κάτι που αναφέρει και στο πρώτο του μήνυμα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα του Πειραιά.

Βεζένκοφ μετά την ανανέωση: «Μέρος του εαυτού μου και του τόπου που ανήκω ο Ολυμπιακός» (pic)

Ενδεικτικά, οι απολαβές του Βεζένκοφ για την επόμενη τριετία, μαζί με τη φετινή σεζόν, θα αγγίξουν τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ (ήταν στις 900.000 ευρώ / τον χρόνο μέχρι πρότινος), νούμερα που τον κάνουν έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, με τη σφραγίδα των Αγγελόπουλων που για άλλη μια φορά έδειξαν εξαιρετικά αντανακλαστικά, με μία συμφωνία που μόνο κερδισμένο μπορεί να βγάλει τόσο τον παίκτη όσο και τον Ολυμπιακό.

Κι αυτό γιατί ο στόχος του NBA δεν «σβήνεται» για τον 27χρονο Σάσα, που όταν αποφασίσει να συνεχίσει στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη, αυτό θα φέρει στο ελάχιστο ένα ποσό της τάξης του 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων στα ταμεία των Ερυθρολεύκων. Αυτό επιτεύχθηκε με την εξασφάλιση του μάξιμουμ buy out για το NBA, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του Βεζένκοφ, ο οποίος δείχνει την προσήλωσή – αφοσίωσή του στον Ολυμπιακό αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού του εξακολουθεί να έχει το όνειρο των παγκόσμιων παρκέ.

Το όνειρο του NBA, για την ώρα, μπορεί να περιμένει…

Ο Σάσα συνεχίζει στον Πειραιά και όπως λέει και ο ίδιος: «Συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά και ταπεινότητα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ηγέτης!

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς