21.8 C
Athens

Για πάντα στο Λιμάνι ο Σάσα Βεζένκοφ που ανανέωσε μέχρι το 2025 με τον Ολυμπιακό!

Ποιο NBA; Ο κορυφαίος παίκτης της Ευρώπης θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού μέχρι το καλοκαίρι του 2025: Πρωτοχρονιάτικο δώρο από τους Αγγελόπουλους στον κόσμο των Πειραιωτών, σε μία σούπερ συμφωνία για τα ελληνικά δεδομένα

Ποιο NBA; Ο Σάσα Βεζένκοφ δεν το… κουνάει από τον Πειραιά ανανεώνοντας το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2025!

Ο κορυφαίος παίκτης της Ευρώπης θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού μέχρι το καλοκαίρι του 2025 σε ένα πρωτοχρονιάτικο δώρο από τους Αγγελόπουλους στον κόσμο των Πειραιωτών με σούπερ συμφωνία για τα ελληνικά δεδομένα και νέο αναπροσαρμοσμένο συμβόλαιο!

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε λίγο πιο αργά από το αναμενόμενο στο ΣΕΦ, αλλά έφερε μία είδηση που ανατρέπει εντελώς τα δεδομένα για το μέλλον του σπουδαίου Βούλγαρου αστέρα, ο οποίος θα συνεχίσει να ηγείται του Ολυμπιακού στην προσπάθεια για δεύτερη σερί παρουσία στο Final-4 της Euroleague και της διατήρησης των σκήπτρων στην Ελλάδα.

Όπως το πράττει άψογα μέχρι τώρα, με νούμερα… MVP!

Ο Βεζένκοφ πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας τους φέτος μετρώντας 19.2 πόντους, 7.2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1.3 κλεψίματα σε μόλις 15 αναμετρήσεις της EuroLeague.

Με το νέο αναπροσαρμοσμένο συμβόλαιό του στους νταμπλούχους Ελλάδας, οι ετήσιες απολαβές του αυξάνονται αισθητά και το NBA out εκτοξεύεται στα ύψη και προς το παρόν το όνειρο για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού μπορεί να περιμένει…

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Σάσα Βεζένκοφ ως το 2025!

O 27χρονος φόργουορντ συναντήθηκε σήμερα (02/01) με τους Προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και έδωσαν τα χέρια την υπογραφή νέου αναπροσαρμοσμένου συμβολαίου».

sasha pro

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς