17.8 C
Athens

Βεζένκοφ μετά την ανανέωση: «Μέρος του εαυτού μου και του τόπου που ανήκω ο Ολυμπιακός» (pic)

Ο σπουδαίος Σάσα Βεζένκοφ συνεχίζει με ταπεινότητα και όρεξη για πολλή δουλειά με τη φανέλα του Ολυμπιακού μέχρι το 2025, ευχαριστώντας τους Προέδρους των Ερυθρολεύκων για την εμπιστοσύνη τους αλλά και τους οπαδούς για τη στήριξη

Ο Σάσα Βεζένκοφ παραμένει «ερυθρόλευκος» μέχρι το 2025 σε μία σπουδαία και «χρυσή» συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τα επόμενα δύο χρόνια!

Για πάντα στο Λιμάνι ο Σάσα Βεζένκοφ που ανανέωσε μέχρι το 2025 με τον Ολυμπιακό!

Ο κορυφαίος παίκτης της Ευρώπης φέτος πραγματοποιεί τρομερή σεζόν και μοιάζει πιο έτοιμος από ποτέ για να ηγηθεί του Ολυμπιακού με φόντο την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο ίδιος συνεχίζει ταπεινός και με όρεξη για σκληρή δουλειά, κάτι που αναφέρει και στο πρώτο του μήνυμα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα του Πειραιά.

Παράλληλα ευχαριστεί τους Προέδρους, Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη τους, τους συμπαίκτες του, την οικογένειά του και φυσικά τους οπαδούς του Ολυμπιακού που τον αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή.

Το όνειρο του NBA μπορεί να περιμένει…

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Βεζένκοφ στο Instagram:

«Ξεκίνησε σαν μια μεγάλη ευκαιρία. Γρήγορα έγινε το σπίτι μου και τώρα μπορεί να θεωρηθεί μέρος του εαυτού μου και του τόπου που ανήκω. Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους του Ολυμπιακού, τους προπονητές μου, τους συμπαίκτες μου και όλη την οργάνωση για την εμπιστοσύνη.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην οικογένεια και τους φίλους μου που είναι πάντα δίπλα μου και με ωθούν να κάνω την υπέρβαση. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους καταπληκτικούς οπαδούς μας για την υποστήριξη. Συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά και ταπεινότητα για να πετύχουμε τους στόχους μας. #togetherwefight#olympiacosbc».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sasha Vezenkov (@sashavezenkov)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς