15 C
Athens

Ολυμπιακός: Το υπέροχο video του Μαρσέλο για τα δύο μαγικά του γκολ κόντρα στον Ατρόμητο (vid)

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ πήρε μεγάλη ώθηση από τα δύο γκολ παγκόσμιας κλάσης που πέτυχε με τη φανέλα του Ολυμπιακού και τα μοιράζεται με τους 60 εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram, προκαλώντας την υπόκλιση πολλών αστέρων του ποδοσφαίρου

Ο Μαρσέλο αποτελεί κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο ακόμα κι όταν βρίσκεται στον πάγκο. Πόσο μάλλον σε κάτι στιγμές σαν τη χθεσινή κόντρα στον Ατρόμητο, που προσέφερε θέαμα που είναι ικανό να σε αφήσει χορτάτο για μία ολόκληρη σεζόν. Ακόμα κι αν έβγαζε τα παπούτσια του και αποχωρούσε από το γήπεδο με τη λήξη, δεν θα του έλεγε κανείς τίποτα. Θα μας είχε χαρίσει ήδη δύο στιγμές μαγείας που το Καραϊσκάκη είχε να δει από εποχή Τζιοβάνι και Ριβάλντο.

Ο μάγος Μαρσέλο εμφανίστηκε με δύο δώρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έδειξε λίγη από την τρομερή κλάση του, που ήταν ικανή για να τρελάνει μερικούς από τους μεγαλύτερους αστέρες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Μπενζεμά, Βαλβέρδε και Χάμες ανάμεσα στους αστέρες που αποθέωσαν τον σκόρερ Μαρσέλο (pic)

Σε νέα του ανάρτηση, ο Βραζιλιάνος αστέρας με το μήνυμα «επιστροφή σε αυτό που αγαπώ» δημοσίευσε τα δύο τρομερά του γκολ στο παιχνίδι της Πέμπτης, τα οποία ταξιδεύουν ήδη σε κάθε άκρη του πλανήτη μέσω των 60 εκατομμυρίων ακολούθων του στο Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marcelo Vieira (@marcelotwelve)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς