17.2 C
Athens

Μπενζεμά, Βαλβέρδε και Χάμες ανάμεσα στους αστέρες που αποθέωσαν τον σκόρερ Μαρσέλο (pic)

Ο θρυλικός Μαρσέλο μάγεψε το Καραϊσκάκη και μαζί τον μισό πλανήτη, με πρώην συμπαίκτες του στη Ρεάλ και επίσης μεγάλους αστέρες να τον αποθεώνουν καμαρώνοντάς τον με τη φανέλα του Ολυμπιακού

Ο μάγος Μαρσέλο εμφανίστηκε με δύο δώρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έδειξε λίγη από την τρομερή κλάση του, που ήταν ικανή για να τρελάνει μερικούς από τους μεγαλύτερους αστέρες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Η ανάρτηση με νόημα του Μαρσέλο μετά τα χθεσινά μαγικά του και η αποθέωση από την ισπανική «AS»

Ανάμεσά τους και ο άλλοτε συμπαίκτης του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος κάνει δεύτερες σκέψεις για το αν πρέπει να ταξιδέψει στο Κατάρ ώστε να κάτσει στον πάγκο στον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ ανάμεσα σε Γαλλία και Αργεντινή.

Λίγο πιο κάτω συναντάμε το σχόλιο ενός ακόμη πρώην Μαδριλένου και νυν «ερυθρόλευκου», με τον Χάμες Ροντρίγκες να παρακολουθεί από κοντά την παράσταση του Μαρσέλο και να μένει με το στόμα ανοιχτό, ενώ από τον Φεντερίκο Βαλβέρδε και τον Ροντινέι μέχρι τον πρωταγωνιστή του Casa De Papel, Πέδρο Αλόνσο, τα σχόλια στην ανάρτηση του Βραζιλιάνου αστέρα με την ερυθρόλευκη φανέλα πήραν… φωτιά και τα γκολ του ταξίδεψαν σε κάθε άκρη της γης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marcelo Vieira (@marcelotwelve)

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ «ΦΩΤΙΕΣ» ΤΟΥ ΜΠΕΝΖΕΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΣΕΛΟ 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς