18.3 C
Athens

Η ανάρτηση με νόημα του Μαρσέλο μετά τα χθεσινά μαγικά του και η αποθέωση από την ισπανική «AS»

Ο τεράστιος Μαρσέλο απάντησε με σκόνη μαγείας σε όσους βιάστηκαν να τον χαρακτηρίσουν «τελειωμένο» και ξεσήκωσε το κοινό του Καραϊσκάκη όπως το έκανε κάποτε ο επίσης θρυλικός Τζιοβάνι - Αποθέωση και στην Ισπανία για τον Βραζιλιάνο άσο που πέτυχε δύο από τα πιο όμορφα γκολ της καριέρας του

Τι να του πεις και πώς να τον κρίνεις;

Ο Μαρσέλο αποτελεί κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο ακόμα κι όταν βρίσκεται στον πάγκο. Πόσο μάλλον σε κάτι στιγμές σαν τη χθεσινή κόντρα στον Ατρόμητο, που προσέφερε θέαμα που είναι ικανό να σε αφήσει χορτάτο για μία ολόκληρη σεζόν. Ακόμα κι αν έβγαζε τα παπούτσια του και αποχωρούσε από το γήπεδο με τη λήξη, δεν θα του έλεγε κανείς τίποτα. Θα μας είχε χαρίσει ήδη δύο στιγμές μαγείας που το Καραϊσκάκη είχε να δει από εποχή Τζιοβάνι και Ριβάλντο.

Ο τεράστιος Βραζιλιάνος άσος δεν είχε να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Μόνο στον εαυτό του. Και μέσω της σκληρής δουλειάς στο διάστημα της διακοπής έκανε τον Μίτσελ να χαμογελά και τον κόσμο του Ολυμπιακού να τρίβει τα μάτια του. Κι όπως φαίνεται όχι μόνο τον κόσμο των Πειραιωτών και το ελληνικό κοινό γενικότερα, αλλά και τους Ισπανούς, με την «AS» να αποθεώνει τον εμβληματικό πρώην αρχηγό της Ρεάλ, γράφοντας:

«Χριστουγεννιάτικο δώρο για εκατομμύρια οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης. Η τρέλα του Μαρσέλο θα είναι στα πρωτοσέλιδα σε όλη την Ελλάδα. Ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης σκόραρε δύο απίστευτα γκολ στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρομήτου».

Την ίδια στιγμή το μήνυμα του Μαρσέλο στο Instagram δείχνει πολλά τόσο για το πείσμα του όσο και για τον επαγγελματισμό του.

«Το σθένος και η σκληρή δουλειά κάνουν τα μαγικά. Εκπληκτική ομαδική δουλειά για να πάρουμε τη νίκη μετά τη διακοπή. Πάμε».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marcelo Vieira (@marcelotwelve)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς