20.9 C
Athens

Η Μπαρτσελόνα απάντησε στον Σκαριόλο με Μίροτιτς και… σπόντα για Βεζένκοφ και Ολυμπιακό (pic)

Οι Μπλαουγκράνα θεωρούν ότι ο Μίροτιτς είναι και φέτος ο καλύτερος πάουερ φόργουορντ της Ευρώπης απαντώντας με ειρωνικό τρόπο μέσω Twitter στην διαπίστωση του Σκαριόλο για τον Σάσα Βεζένκοφ που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο

Η Μπαρτσελόνα έφυγε με μία υπερπολύτιμη νίκη από το Μόντε Κάρλο απέναντι στη Μονακό και πήρε βαθμολογική ανάσα μετά τα μαζεμένα «χαστούκια» σε Euroleague και ACB, με τον Νίκολα Μίροτιτς να επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς και να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής των Μπλαουγκράνα (και) στο χθεσινό παιχνίδι, που ήταν μόλις το τρίτο του στη φετινή σεζόν της Ευρωλίγκας.

Ο Μίροτιτς ήταν ο πρώτος σκόρερ των Μπλαουγκράνα και του αγώνα γενικότερα με 15 πόντους όντας κυρίαρχος και ουσιαστικός κάτω από την ρακέτα με 9 ριμπάουντ, όσο ο Λαπροβίτολα μοίραζε πάσες με κάθε τρόπο, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 7 πόντους και 8 ασίστ.

Παρά το γεγονός ότι ο Μαυροβούνιος άσος μόλις μπήκε στη σεζόν, η Μπαρτσελόνα θέλησε να «πικάρει» τόσο τον Σκαριόλο όσο και τον Σάσα Βεζένκοφ, αναρτώντας μία φωτογραφία στην οποία αναγράφεται: «Ο Μίροτιτς είναι ο καλύτερος πάουερ φόργουορντ στην Ευρώπη. Δεν μπορείτε να μας αλλάξετε άποψη», ως απάντηση στις δηλώσεις του πολύπειρου Ιταλού τεχνικού που μία εβδομάδα νωρίτερα χαρακτήριζε τον Βούλγαρο αστέρα των Πειραιωτών ως τον κορυφαίο PF της διοργάνωσης. Κάτι που, βάσει των αριθμών μέχρι τώρα, επιβεβαιώνεται απόλυτα!

Σκαριόλο: Ο Ολυμπιακός μας έδωσε ένα σκληρό μάθημα, κορυφαίος πάουερ φόργουορντ της Ευρώπης ο Βεζένκοφ

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς