16.7 C
Athens

Σκαριόλο: Ο Ολυμπιακός μας έδωσε ένα σκληρό μάθημα, κορυφαίος πάουερ φόργουορντ της Ευρώπης ο Βεζένκοφ

Ο Ιταλός προπονητής αποθέωσε ξανά την αρμάδα του Μπαρτζώκα, αλλά και τον Σάσα Βεζένκοφ, τον οποίο χαρακτήρισε κορυφαίο πάουερ φόργουορντ της Ευρώπης αυτή τη στιγμή

Ο Ολυμπιακός «σκόρπισε» με 117-71 τη Βίρτους Μπολόνια στο ΣΕΦ σε μία μαγική μπασκετική παράσταση μπροστά στο κοινό του, η οποία θα μνημονεύεται για χρόνια.

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν καταιγιστικοί κόντρα στους Ιταλούς του Σέρτζιο Σκαριόλο, ο οποίος με το έμπειρο μάτι του είδε αυτή την «σκληρή» ήττα ως μάθημα από μία ομάδα που ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει Final 4.

Ο Ιταλός προπονητής αποθέωσε ξανά την αρμάδα του Μπαρτζώκα, αλλά και τον Σάσα Βεζένκοφ, τον οποίο χαρακτήρισε κορυφαίο πάουερ φόργουορντ της Ευρώπης αυτή τη στιγμή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Μας έδωσε ένα σκληρό μάθημα με πολλούς τρόπους το τι σημαίνει να είσαι ομάδα που έχει πάει πολλές φορές στο Final 4. Όταν η ομάδα δεν εμφανίζεται καν στο παρκέ είναι ευθύνη του προπονητή και δεν χρειάζεται να μπούμε σε τεχνική ανάλυση.

Όταν τα πράγματα πάνε άσχημα, συνήθως πάνε και πιο άσχημα με τους τραυματισμούς του Οτζελέγε και του Παγιόλα, πέραν της μεγάλης διαφοράς. Είναι σαν να ξεκίνησε η σεζόν για τον Σενγκέλια. Τώρα θέλουμε να κάνουμε ένα restart».

Για τον Βεζένκοφ: «Είναι ο νο.1 πάουερ φόργουορντ στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Δεν βρίσκω άλλον καλύτερο παίκτη στη θέση του. Είναι δύσκολο να παίζεις εναντίον του. Σαν φίλαθλος είναι απόλαυση να τον βλέπεις».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς