12.5 C
Athens

Άρης: Ο Ντάριντα που έρχεται και ο Μαντσίνι που φεύγει

Ο Τσέχος χαφ έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να φορέσει τη φανέλα του Άρη, όσο ο Μαντσίνι βγάζει από πάνω του τα κιτρινόμαυρα και προβάρει τα ερυθρόλευκα με φόντο την επανέναρξη της Super League

Θέμα χρόνου αποτελεί πλέον η μεταγραφή του Βλάντιμιρ Ντάριντα στον Άρη.

Ο Τσέχος αμυντικός χαφ αποχαιρέτησε οριστικά την Χέρτα Βερολίνου και ετοιμάζει βαλίτσες με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, καθώς το αργότερο μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας (12/12) θα βρίσκεται σε πρώτη φάση στην Αθήνα προκειμένου να συναντηθεί με τον Θόδωρο Καρυπίδη, όπου και θα συζητηθούν οι όροι της επικείμενης συμφωνίας των δύο πλευρών με φόντο το συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο 32χρονος άσος τα έχει βρει σε όλα σε προφορικό επίπεδο με τους Κιτρίνους και μένει να γίνει μία τελική συζήτηση διά ζώσης προκειμένου να φορέσει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα και να πιάσει δουλειά, ώστε να είναι άμεσα στη διάθεση του Άλαν Πάρντιου, που έδωσε τη συγκατάθεσή του για τη συγκεκριμένη μεταγραφή, έχοντας κατά νου -ακόμα- και τον Σέικ Ντουκουρέ, ο οποίος άφησε θετικά μηνύματα στο πρόσφατο φιλικό με τη Μακάμπι Χάιφα.

Από εκεί και πέρα, ένας έρχεται κι ένας φεύγει από το Χαριλάου. Ο λόγος για τον Ντάνιελ Μαντσίνι, με την προσφορά του Ολυμπιακού να έχει πέσει (κι επίσημα πλέον) στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την πλευρά του Άρη, τη στιγμή που ο 26χρονος Αργεντινός προπονείται ατομικά και στο γυμναστήριο εδώ και μέρες ώστε να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση.

Όπως γράψαμε και τις προάλλες, η υπόθεση της μεταγραφής του Μαντσίνι στους πρωταθλητές Ελλάδας μπαίνει πλέον στην τελική της ευθεία και αναμένεται να έχει «κλείσει» μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Σημειώνεται δε ότι ο Αργεντινός «ψήφιζε» Ολυμπιακό από το καλοκαίρι όταν είχε πρωτοακουστεί το ενδιαφέρον των Ερυθρολεύκων και σε πρόσφατη επικοινωνία που είχε με τον Έλληνα μάνατζέρ του ξεκαθάρισε την πρόθεσή του να συνεχίσει στην Ελλάδα μόνο για τους Ερυθρολεύκους.

Με λίγα λόγια, ο Ολυμπιακός θα πατήσει πάνω στην πρόθεση του παίκτη να αγωνιστεί με την ερυθρόλευκη φανέλα και για αρχή θα καλύψει κάθε οικονομικό «θέλω» των Θεσσαλονικέων για να τον κάνει δικό του.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς