16.8 C
Athens

Ο Μαντσίνι περιμένει την κίνηση του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελική ευθεία για την επιλογή του στα εξτρέμ, με τον Ντάνιελ Μαντσίνι να παραμένει ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών, αλλά την υπόθεση της απόκτησής του από τον Άρη να μην έχει κλείσει οριστικά

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελική ευθεία για την επιλογή του στα εξτρέμ, με τον Ντάνιελ Μαντσίνι να παραμένει ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών, αλλά την υπόθεση της απόκτησής του από τον Άρη να μην έχει κλείσει οριστικά.

Όπως είχατε διαβάσει στον ΑΘΛΟ από την πρώτη στιγμή του μεταγραφικού «φλερτ» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αργεντινό άσο, η πρόθεση για την ολοκλήρωση του deal είναι θετική και από τις δύο πλευρές, αλλά από το στρατόπεδο των Πειραιωτών προκύπτει ένα τελευταίο «σκάλισμα» στην αγορά προκειμένου να βρεθεί η κατάλληλη λύση για μία θέση στην οποία ο Μίτσελ βασίζει πολλά.

Ο Μαντσίνι επέλεξε τον Ολυμπιακό, οι λεπτομέρειες που θα κρίνουν την τελική συμφωνία

Από την πλευρά του ο Μαντσίνι, που εδώ και τρεις εβδομάδες αποτελεί «ξένο σώμα» για τον Άρη, περιμένει την επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού για να ετοιμάσει βαλίτσες με προορισμό τον Πειραιά, γι’ αυτό έχει «παγώσει» και κάθε άλλη συζήτηση για το μέλλον του.

Από τον Άρη τονίζεται ότι ακόμα δεν έχει φτάσει κάποια επίσημη πρόταση για τον Μαντσίνι στα γραφεία της ομάδας και ξεκαθαρίζεται πως ο 26χρονος άσος θα πωληθεί μόνο για ένα ποσό που θα ικανοποιεί πλήρως τον Θόδωρο Καρυπίδη (2-2,5 εκατομμύρια ευρώ), ενώ το σενάριο της ανταλλαγής με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά -που δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό- έχει απορριφθεί.

Σημειώνεται ότι ο Αργεντινός «ψήφιζε» Ολυμπιακό από το καλοκαίρι όταν είχε πρωτοακουστεί το ενδιαφέρον των Ερυθρολεύκων και σε πρόσφατη επικοινωνία που είχε με τον Έλληνα μάνατζέρ του ξεκαθάρισε την πρόθεσή του να συνεχίσει στην Ελλάδα μόνο για τους Ερυθρολεύκους.

Με λίγα λόγια, ο Ολυμπιακός θα πατήσει πάνω στην πρόθεση του παίκτη να αγωνιστεί με την ερυθρόλευκη φανέλα και για αρχή θα καλύψει κάθε οικονομικό «θέλω» των Θεσσαλονικέων για να τον κάνει δικό του.

Άλλωστε, ο Μίτσελ είναι αυτός που εισηγήθηκε θετικά για την απόκτηση του Μαντσίνι, που πλέον είναι πιο κοντά από ποτέ στον Πειραιά. Μένει να φανεί ο τρόπος επίτευξης του deal…

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς