27.5 C
Athens

Record: «Ο Ρονάλντο απείλησε τον Σάντος ότι θα φύγει από το Κατάρ»

Βόμβα της Record: Ο Ρονάλντο τραβάει κι' άλλο το σκοινί και μετά την απόφαση του Σάντος να τον αφήσει στον πάγκο λογομάχησε μαζί του και τον απείλησε πως θα φύγει από το Κατάρ

Καζάνι που βράζει είναι η Πορτογαλία. Σύμφωνα με την Record o Κριστιάνο Ρονάλντο απείλησε τον Φερνάντο Σάντος ότι θα εγκαταλείψει την αποστολή της χώρας και θα φύγει από το Κατάρ πριν την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου κυπέλλου.

Μπορεί η Πορτογαλία να επικράτησε εμφατικά με 6-1 της Ελβετίας και να προκρίθηκε στους «8» της διοργάνωσης, αλλά το κλίμα μόνο πανηγυρικό δεν μοιάζει.

Μετά το δημοσίευμα της Marca πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αρνήθηκε να προπονηθεί με τους αναπληρωματικούς, έρχεται αυτό της Record να αποκαλύψει πως ο 38χρονος τραβάει κι’ άλλο το σκοινί καθώς απείλησε τον Σάντος ότι θα αφήσει ξεκρέμαστη την εθνική ομάδα και θα αποχωρήσει από το Κάταρ, κάτι που τον προέτρεψε και η αδερφή του να κάνει.

Μάλιστα οι δύο άνδρες φαίνεται να είχαν έντονη λογομαχία και μένει να δούμε ποια απόφαση θα πάρει ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός για το παιχνίδι κόντρα στο Μαρόκο.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς