21.4 C
Athens

Πορτογαλία: Ο Ρονάλντο αρνείται να προπονηθεί με τους αναπληρωματικούς και στέλνει μήνυμα στον Σάντος

Ο Φερνάντο Σάντος φαίνεται πως θα το σκεφτεί... διπλά την επόμενη φορά που θα αποφασίσει να αφήσει στον πάγκο των Ρονάλντο, ο οποίος κάνει ξανά του κεφαλιού του και αναστατώνει την ομάδα του λίγες μέρες πριν τον προημιτελικό με το Μαρόκο

Η Πορτογαλία έκλεισε τη θέση της στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά την εμφατική νίκη-δήλωση με 6-1 κόντρα στην Ελβετία, αλλά οι περισσότεροι έχουν βάλει σε δεύτερη μοίρα αυτό το γεγονός ελέω… Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο σούπερ σταρ της εθνικής Πορτογαλίας μπήκε στο ματς στο 74′ και είδε από τον πάγκο τον Γκονσάλο Ράμος να πετυχαίνει ένα ιστορικό χατ-τρικ και να «κλείνει το μάτι» στον προπονητή του με φόντο την αναμέτρηση που ακολουθεί με το Μαρόκο.

Έξαλλες αδερφή και σύζυγος Ρονάλντο με τον Σάντος

Στον Ρονάλντο, πάντως, ο πάγκος τού έκατσε… βαρύς, με αποτέλεσμα να αρνείται στην προπόνηση της Τετάρτης (7/12) να ακολουθήσει το πρόγραμμα των αναπληρωματικών και να μένει με το «έτσι θέλω» στο γυμναστήριο μαζί με τους συμπαίκτες του που έπαιξαν βασικοί με την Ελβετία και ακολούθησαν πρόγραμμα χαλάρωσης.

Με αυτό τον τρόπο, όπως αναφέρει η «ΜΑRCA» θέλει να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στον Σάντος ότι δεν δέχεται τον ρόλο που τού έχει προσδώσει κι ότι την επόμενη φορά που θα μείνει στον πάγκο μπορεί να ακολουθήσουν και μεγαλύτερες συνέπειες… για τον προπονητή της εθνικής του ομάδας!

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς