12 C
Athens

Έξαλλες αδερφή και σύζυγος Ρονάλντο με τον Σάντος

Η απόφαση του Φερνάντο Σάντος να αφήσει εκτός 11άδας της Πορτογαλίας στο ματς με την Ελβετία τον Κριστιάνο Ρονάλντο προκάλεσε… νευράκια στις γυναίκες της οικογένειας.

Τόσο η Χεορχίνα όσο και η αδερφή του Πορτογάλου σταρ ασχολήθηκαν με τον ομοσπονδιακό τεχνικό με αναρτήσεις τους στα social media, κατακρίνοντας τις επιλογές του για το σχήμα της Εθνικής ομάδας.

«Ενώ οι 11 παίκτες τραγούδησαν τον ύμνο όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω σου. Τι κρίμα που δεν μπόρεσα να απολαύσω τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο για 90 λεπτά. Η λατρεία του κόσμου δε σταμάτησε, τραγουδώντας και φωνάζοντας το όνομά σου.

Ελπίζω ο Θεός και ο αγαπημένος σου φίλος Φερνάντο να ακολουθήσουν και να μας κάνουν να ζήσουμε μια ακόμα τέτοια βραδιά», έγραψε η σύζυγος του Ρονάλντο, που παρακολούθησε το ματς από την εξέδρα.

Ακόμα πιο έξαλλη με τον Φερνάντο Σάντος εμφανίστηκε η Έλμα Αβέιρο, η οποία έκανε λόγο για ταπείνωση του αδερφού της από τον ομοσπονδιακό προπονητή: «Ο Ρονάλντο δεν είναι αιώνιος, δε θα παίζει για πάντα, δε βάζει γκολ, είναι μεγάλος, η Πορτογαλία δεν τον χρειάζεται. Όλα αυτά που έκανε δεν είναι σημαντικά, όλα όσα έκανε ξεχάστηκαν.

Ο Σάντος θα ζητήσει συγγνώμη; Τώρα μπορούμε να γ@@@ όποιον θέλουμε. Είναι κρίμα να ταπεινώνεις έναν άνθρωπο που έχει δώσει τόσο πολλά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς