18.7 C
Athens

Διέψευσε τις φήμες για συμφωνία με Αλ Νασρ ο Ρονάλντο: «Όχι, δεν είναι αλήθεια»

Τη στιγμή που ο ποδοσφαιρικός κόσμος ασχολείται λιγότερο με την πρόκριση της Πορτογαλίας στους «8» του Μουντιάλ και περισσότερο με τον αποκλεισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο από την 11άδα και την κόντρα του με τον Φερνάντο Σάντος, έρχεται ξανά στο προσκήνιο η φημολογούμενη συμφωνία του με την Αλ Νασρ.

Μετά το τέλος του αγώνα με την Ελβετία, τον οποίο ο Πορτογάλος σταρ είδε από τον πάγκομέχρι το 72′ (και δεν ήταν καθόλου χαρούμενος για αυτό), ο Ρονάλντο φέρεται να διέψευσε τα δημοσιεύματα που παρουσιάζουν ως τελειωμένη τη συμφωνία του με την Αλ Νασρ.

Πολλά είναι αυτά που ακούγονται για το μέλλον του Πορτογάλου σούπερ σταρ, με τη Marca να αναφέρει τις προηγούμενες ημέρες πως το ντιλ ανάμεσα στον πρώην ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Αλ Νασρ έχει κλείσει.

Το γεγονός αυτό φαίνεται να διέψευσε μετά το ματς με την Ελβετία ο Ρονάλντο καθώς, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, σε ερώτηση που του έγινε αν υπάρχει συμφωνία με την ομάδα από τη Σαουδική Αραβία φαίνεται να απάντησε «όχι, αυτό δεν είναι αλήθεια. Δεν είναι αλήθεια».

Σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ της A Bola, ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μεν δεχθεί αστρονομική πρόταση από την Αλ Νασρ, ωστόσο θα εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια σε περίπτωση που εμφανιστεί προσφορά από ευρωπαϊκή ομάδα.

Τη συμφωνία είχε διαψεύσει πρόσφατα και ο δημοσιογράφος Πιρς Μόργκαν, η συνέντευξη στον οποίο… θέριεψε τις φωτιές στη σχέση του με τη Γιουνάιτεντ και οδήγησε στην οριστική απομάκρυνσή του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς