24.3 C
Athens

Η MARCA το κάνει… επίσημο: «Στην Αλ Νασρ με συνολικές απολαβές 450 εκατ. ευρώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο»

Η βόμβα του χειμώνα όχι απλά πυροδοτήθηκε αλλά είναι έτοιμη να σκάσει: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τα έχει βρει σε όλα με την Αλ Νασρ και γίνεται Μίδας στη Σαουδική Αραβία από την 1η Ιανουαρίου του 2023 σύμφωνα με την αποκάλυψη της MARCA

Η βόμβα μεγατόνων αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της τεράστιας καριέρας του Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται πως «σκάει» οριστικά!

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της ισπανικής «ΜΑRCA» ο CR7 τα έχει βρει σε όλα με την Αλ Νασρ και από την 1η Ιανουαρίου θα γίνει κι επίσημα… Σαουδάραβας με μυθικό συμβόλαιο που θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, με δεδομένο ότι πλέον βαδίζει προς το 38ο έτος της ηλικίας του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα αμείβεται με ένα ποσό κοντά στα 200 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, σε συμβόλαιο που θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2025, όταν πιθανώς θα ανακοινώσει και το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Η ισπανική ιστοσελίδα παρουσιάζει ως ειλημμένη την απόφαση του Ρονάλντο να συνεχίσει στη Σαουδική Αραβία αφήνοντας για πρώτη φορά την Ευρώπη για να γίνει… Μίδας εντός κι εκτός γηπέδων στην Αλ Νασρ, την οποία προπονεί ο Πορτογάλος τεχνικός, Μαρτίνς Σίλβα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς