19.3 C
Athens

«Αυτοί ενδιαφέρθηκαν για τον Ροντινέι, υπογράφει στον Ολυμπιακό ως το 2025»

Βραζιλιάνικο Μέσο αποκάλυψε τις 14 ομάδες που προσέγγισαν τον δεξιό μπακ της Φλαμένγκο, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό ως το 2025

Στην Ελλάδα αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα ο Ροντινέι προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Ολυμπιακό έχοντας μείνει ελεύθερος από τη Φλαμένγκο με την οποία κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Το έγκυρο βραζιλιάνικο Μέσο «odia.ig.com.br» που τις προηγούμενες μέρες είχε ασχοληθεί επισταμένως με τη συγκεκριμένη μεταγραφή, επανήλθε την Τρίτη (29/11) αναφέροντας πως ο 30χρονος δεξιός μπακ θα υπογράψει στον Ολυμπιακό ως το 2025 (τριετές συμβόλαιο).

Παράλληλα αποκάλυψε τις ομάδες που προσέγγισαν τον δεξιό μπακ της Φλαμένγκο κι αυτές ήταν οι Μπαΐα, Γκρέμιο, Μποταφόγκο, Βάσκο Ντα Γκάμα, Ιντερνασιονάλ, Ατλέτικο Μινέιρο, Σάντος, Κρουζέιρο (από τη Βραζιλία), οι Αλ Ταβόν, Αλ Νασρ (Σαουδική Αραβία), η Αλ Γουάντα (ΗΑΕ), η Ρίβερ Πλέιτ (Αργεντινή) κι από την Ευρώπη εκτός του Ολυμπιακού και η ιταλική Μόντσα.

Το αγωνιστικό προφίλ του Ροντινέι: Μπακ με επιθετικές αρετές, έφεση στις ντρίμπλες και άπλετο πάθος (vids)

«Ο Ροντινέι δεν άργησε να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό κι ετοιμάζεται για την πρώτη του ευρωπαϊκή εμπειρία», υποστηρίζει μεταξύ άλλων το βραζιλιάνικο Μέσο.

Σε σύνολο 163 αγώνων με την Φλαμένγκο ο Ροντινέι μέτρησε 6 γκολ και 17 ασίστ, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στις Ιντερνασιονάλ (50 αγώνες, 3 γκολ, 9 ασίστ) και Ατλέτικο Πόντε Πρέτα (57 εμφ., 2 γκολ, 8 ασίστ).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς