12 C
Athens

Ολυμπιακός: Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Ροντινέι, στην Αθήνα στις αρχές του Δεκέμβρη ο Βραζιλιάνος

Μία ανάσα από τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Ροντινέι: οι τελευταίες εξελίξεις με τον Βραζιλιάνο μπακ, η προβλεπόμενη άφιξή του στην Ελλάδα και η έναρξη προπονήσεων στου Ρέντη

Πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο 30χρονος Βραζιλιάνος μπακ Ροντινέι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Βραζιλία οι Ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει σε όλα με την πλευρά του παίκτη για συμβόλαιο 1,5+1 ετών και ο Ροντινέι θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Άβιλα στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Μίτσελ να έχει πάντα ως λύσεις τους Ανδρούτσο και Βρουσάι.

Μάλιστα, από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο παίκτης θα βρίσκεται στην Αθήνα για να βάλει την υπογραφή του για πρώτη φορά σε συμβόλαιο με ομάδα της Ευρώπης στις αρχές Δεκεμβρίου, καθώς στο σήμερα βρίσκεται σε διακοπές μετά από μία γεμάτη σεζόν με την Φλαμένγκο στην οποία πανηγύρισε το δεύτερο Κόπα Λιμπερταδόρες της καριέρας του.

Το αγωνιστικό προφίλ του Ροντινέι: Μπακ με επιθετικές αρετές, έφεση στις ντρίμπλες και άπλετο πάθος (vids)

Ούτως ή άλλως στον Ολυμπιακό θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί από την πρώτη ημέρα του νέου έτους (2023), αποχωρώντας όπως όλα δείχνουν από την Βραζιλία μετά από 11 ολόκληρα χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι βρισκόταν και στην προεπιλογή του Τίτε στη Βραζιλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, αλλά τελικά προτιμήθηκε ο πολύπειρος Ντάνι Άλβες.

Σε σύνολο 163 αγώνων με την Φλαμένγκο ο Ροντινέι μέτρησε 6 γκολ και 17 ασίστ, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στις Ιντερνασιονάλ (50 αγώνες, 3 γκολ, 9 ασίστ) και Ατλέτικο Πόντε Πρέτα (57 εμφ., 2 γκολ, 8 ασίστ).

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς