22.5 C
Athens

Ο ατζέντης του Ροντινέι στον ΑΘΛΟ: «Θέλει πολύ να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, ο Ραφίνια τού είπε τα καλύτερα»

Ο εκπρόσωπος του Ροντινέι μίλησε στον ΑΘΛΟ και τόνισε πως οι επαφές του Βραζιλιάνου με τον Ολυμπιακό βρίσκονται σε καλό σημείο ενώ αποκάλυψε πως ο Ραφίνια προέτρεψε τον μπακ της Φλαμένγκο να έρθει στους πρωταθλητές Ελλάδας

Στον δρόμο προς τον Πειραιά βρίσκεται ο 30χρονος Βραζιλιάνος μπακ της Φλαμένγκο, Ροντινέι, σύμφωνα με βραζιλιάνικα δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Μάλιστα η είδηση επιβεβαιώνεται και από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, καθώς ο μάνατζερ του δήλωσε σε ΜΜΕ της χώρας πως οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε καλό σημείο.

Ο ΑΘΛΟΣ επικοινώνησε με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, ο οποίος μάλιστα είναι και ατζέντης του Ραφίνια που είχε αγωνιστεί στους πρωταθλητές Ελλάδος.

Ο λόγος για τον Ρικάρντο Σάιντ, που στη συνομιλία μας επιβεβαίωσε τις επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το σημείο στο οποίο βρίσκονται οι συζητήσεις.

Ο 30χρονος δεξιός μπακ που δεν έχει φύγει ποτέ από την χώρα του μέχρι σήμερα και αγωνίζεται στην Φλαμένγκο από το 2016, γνωρίζει πολύ καλά τι εστί Ολυμπιακός και θέλει να αγωνιστεί με τα Ερυθρόλευκα.

«Γνωρίζει για το μεγαλείο της ομάδας. Θέλει πάρα πολύ να αγωνιστεί για λογαριασμό της»

Πέρα από τον κοινό ατζέντη που έχουν, οι Ραφίνια και Ροντινέι έχουν υπάρξει συμπαίκτες στη Φλαμένγκο, πριν ο Βραζιλιάνος μετακομίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραωτών.

Παράλληλα, τους δένει και μια μεγάλη φιλία. Έτσι, ο Ραφίνια συμβούλεψε τον πολύ καλό του φίλο, σύμφωνα με τον ατζέντη τους, να έρθει στη χώρα μας και να αγωνιστεί με τα Ερυθρόλευκα.

«Οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι. Ο Ραφίνια του είπε τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό και τον Πειραιά. Πέρασε πάρα πολύ καλά στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό».

Σε σύνολο 163 αγώνων με τη Φλαμένγκο ο Ροντινέι μέτρησε 6 γκολ και 17 ασίστ, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στις Ιντερνασιονάλ (50 αγώνες, 3 γκολ, 9 ασίστ) και Ατλέτικο Πόντε Πρέτα (57 εμφ., 2 γκολ, 8 ασίστ).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς