20.9 C
Athens

Επιβεβαιώνονται οι επαφές του Ολυμπιακού με τον Ροντινέι

Επιβεβαιώνονται από το περιβάλλον του 30χρονου Βραζιλιάνου αμυντικού οι επαφές με τον Ολυμπιακό που έχει βάλει ως πρωταρχικό στόχο την υπογραφή του - Δείτε τον... φανταζί Ροντινέι σε δράση

Ο Ολυμπιακός έχει θέσει ως προτεραιότητά του την απόκτηση ενός δεξιού μπακ μετά το «κόψιμο» του Γκονσάλο Άβιλα από την αποστολή για την προετοιμασία των Ερυθρολεύκων στη Μαρμπέγια της Ισπανίας και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (27/11) τον βρήκε στο πρόσωπο του Ροντινέι της Φλαμένγκο.

«Ο Ροντινέι στον δρόμο για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό»

Βραζιλιάνικο δημοσίευμα σε ανάρτηση του δημοσιογράφου Βένε Κασαγκράντε κάνει λόγο για τελικές επαφές του Ροντινέι με τους πρωταθλητές Ελλάδας με τον παίκτη «να είναι στον δρόμο για την Ελλάδα και τον Πειραιά», κάτι που επιβεβαιώνεται και από τον ατζέντη του 30χρονου αμυντικού, που ήταν αυτός που μεσολάβησε και για τη μεταγραφή του Ραφίνια στους Πειραιώτες παλαιότερα.

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος δεξιός μπακ δεν έχει φύγει ποτέ από την χώρα του μέχρι σήμερα και αγωνίζεται στην Φλαμένγκο από το 2016, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται τον ερχόμενο χειμώνα, δίχως να υπάρχει η πρόθεση για ανανέωση από την πλευρά του.

Όπως αναφέρεται στη Βραζιλία πρόθεσή του είναι να αγωνιστεί στην Ευρώπη, με τον Ολυμπιακό να έχει τη δεδομένη χρονική στιγμή το προβάδισμα για την υπογραφή του.

Σε σύνολο 163 αγώνων με την Φλαμένγκο ο Ροντινέι μέτρησε 6 γκολ και 17 ασίστ, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στις Ιντερνασιονάλ (50 αγώνες, 3 γκολ, 9 ασίστ) και Ατλέτικο Πόντε Πρέτα (57 εμφ., 2 γκολ, 8 ασίστ).

Ντρίμπλες, ασίστ, πάθος και αρκετά ποιοτικά στοιχεία είναι τα χαρακτηριστικά που σχηματίζουν την αγωνιστική του ταυτότητα, δείτε τον σε δράση:

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς