24.8 C
Athens

«Ο Ροντινέι στον δρόμο για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό»

Σύμφωνα με Βραζιλιάνο δημοσιογράφο ο Ολυμπιακός βρήκε στο πρόσωπο του Ροντινέι από την Φλαμένγκο τον παίκτη που ψάχνει για το δεξί άκρο της άμυνας και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να δρομολογηθούν οριστικές εξελίξεις

Το κόψιμο του Γκονσάλο Άβιλα από την αποστολή του Ολυμπιακού αναμένεται να δρομολογήσει άμεσα εξελίξεις για τη θέση του δεξιού μπακ στους Πειραιώτες, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον 30χρονο Βραζιλιάνο μπακ της Φλαμένγκο, Ροντινέι, ο οποίος μένει ελεύθερος από την ομάδα της Βραζιλίας στις 31 Δεκεμβρίου.

Χωρίς Άβιλα η αποστολή του Ολυμπιακού για Ισπανία

Ο εκ των Αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, υπογράμμισε πως ο Ισπανός αμυντικός δεν υπολογίζεται γιατί προβάδισμα έχουν οι Ανδρούτσος και Βρουσάι για το δεξί άκρο της άμυνας ενώ σπεύδει να ξεκαθαρίσει πως ο Άβιλα δεν έκανε πέναλτι στη Λεωφόρο και δεν είναι αυτός ο λόγος που έμεινε εκτός τονίζοντας πως θα αποκτηθεί άμεσα ποδοσφαιριστής για τη συγκεκριμένη θέση.

Βραζιλιάνικο δημοσίευμα σε ανάρτηση του δημοσιογράφου Βένε Κασαγκράντε κάνει λόγο για τελικές επαφές του Ροντινέι με τους πρωταθλητές Ελλάδας με τον παίκτη «να είναι στον δρόμο για την Ελλάδα».

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος δεξιός μπακ δεν έχει φύγει ποτέ από την χώρα του μέχρι σήμερα και αγωνίζεται στην Φλαμένγκο από το 2016, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται τον ερχόμενο χειμώνα, δίχως να υπάρχει η πρόθεση για ανανέωση από την πλευρά του.

Όπως αναφέρεται στη Βραζιλία πρόθεσή του είναι να αγωνιστεί στην Ευρώπη, με τον Ολυμπιακό να έχει τη δεδομένη χρονική στιγμή το προβάδισμα για την υπογραφή του.

Σε σύνολο 163 αγώνων με την Φλαμένγκο ο Ροντινέι μέτρησε 6 γκολ και 17 ασίστ, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στις Ιντερνασιονάλ (50 αγώνες, 3 γκολ, 9 ασίστ) και Ατλέτικο Πόντε Πρέτα (57 εμφ., 2 γκολ, 8 ασίστ).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς