19.7 C
Athens

Χωρίς Άβιλα η αποστολή του Ολυμπιακού για Ισπανία

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν στην Ισπανία για τη χειμερινή προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Μίτσελ - Εκτός ο Άβιλα που δεν υπολογίζεται, μέσα ο Νταμπό από τη Β' ομάδα

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί για τη Μαρμπέγια της Ισπανίας τη Δευτέρα (28/11) όπου θα πραγματοποιήσει τη χειμερινή του προετοιμασία και θα δώσει δύο αναμετρήσεις με Χάντερσφιλντ και Σταντάρ Λιέγης.

Μετά την προπόνηση του Σαββάτου, ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή από την οποία απουσιάζει ο Γκονσάλο Άβιλα, ο οποίος σταμάτησε να υπολογίζεται για αυτό και οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε αναζήτηση δεξιού αμυντικού.

Ο Μαρσέλο θα ταξιδέψει κανονικά όπως και ο Αμπντουλαγιέ Νταμπό από τη Β’ ομάδα, ενώ στην αποστολή βρίσκεται ο Θανάσης Ανδρούτσος που υπολογίζεται από τον Ισπανό προπονητή.

Πέρα από τους διεθνείς, απουσιάζουν οι μακροχρόνια τραυματίες (Βαλμπουενά, Βατσλίκ) αλλά και οι παίκτες που δεν υπολογίζονται όπως ο Ντε Λα Φουέντε.

Αναλυτικά η αποστολή: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Νταμπό, Φορτούνης, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κασάμι, Κρίστινσον, Λάιντνερ, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς