21.4 C
Athens

Καραπαπάς: Κανένας παίκτης δεν έμεινε εκτός ομάδας για «πέναλτι στη Λεωφόρο» γιατί δεν έγινε πέναλτι (pic)

Ο Κώστας Καραπαπάς έδωσε διευκρινίσεις για το κόψιμο του Άβιλα, τονίζοντας πως δεν έγινε κανένα πέναλτι στη Λεωφόρο και πως θα αποκτηθεί βασικό δεξί μπακ

Ο Κώστας Καραπαπάς τοποθετήθηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram για το κόψιμο του Γκουστάβο Άβιλα από την αποστολή του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψει στην Ισπανία για τη χειμερινή προετοιμασία.

Ο εκ των Αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός υπογράμμισε πως ο Ισπανός αμυντικός δεν υπολογίζεται γιατί προβάδισμα έχουν οι Ανδρούτσος και Βρουσάι για το δεξί άκρο της άμυνας ενώ σπεύδει να ξεκαθαρίσει πως ο Άβιλα δεν έκανε πέναλτι στη Λεωφόρο και δεν είναι αυτός ο λόγος που έμεινε εκτός τονίζοντας πως θα αποκτηθεί ποδοσφαιριστής.

 

Αναλυτικά όσα έγραψε: «Προς γιουσουφάκια, άμισθα, έμμισθα και κάθε λογής εξυπνακιστές που εχθρεύονται τον Ολυμπιακό σε κάθε τους ανάσα! Κανένας παίκτης δεν μπορεί να μείνει εκτός επιλογών της ομάδας «για το πέναλτι στη Λεωφόρο» γιατί απλούστατα δεν έγινε κανένα πέναλτι στη Λεωφόρο. Βασικός δεξιός μπακ (στη θέση του Βρσάλικο) θα είναι παίκτης που θα αποκτηθεί και θα τον πλαισιώνουν και οι Ανδρούτσος και Βρουσάι. Αυτή τη στιγμή οι δύο τους έχουν προβάδισμα σε σχέση με τον Άβιλα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς