15.7 C
Athens

Το πρώτο μήνυμα του Μπενζεμά για την απουσία του από το Μουντιάλ: «Πάνω απ’ όλα η ομάδα»

Ο μεγάλος άτυχος του Μουντιάλ ακούει στο όνομα Καρίμ Μπενζεμά: το μήνυμα του κατόχου της Χρυσής Μπάλας για την απουσία του από τη μεγάλη διοργάνωση στο Κατάρ και η παραχώρηση της θέσης του στην αποστολή των «τρικολόρ» για το καλό της ομάδας

Πόσο άτυχος είσαι ρε παιχταρά Καρίμ…

Ο Καρίμ Μπενζεμά θα απουσιάσει οριστικά από τη μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή στο Κατάρ με τη ζημιά στον αριστερό του τετρακέφαλο να αποδεικνύεται πολύ πιο σοβαρή από τις αρχικές ενδείξεις, καθώς υποτροπίασε μετά την πρώτη του προπόνηση με τους «τρικολόρ» το Σάββατο (19/11).

Οριστικό: Χάνει το Μουντιάλ ο Μπενζεμά!

Έτσι, οι Γάλλοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της περασμένης σεζόν και κατόχου της Χρυσής Μπάλας, που σε μήνυμά του στα social media τόνισε ότι έχει μάθει να μην τα παρατάει ποτέ στέλνοντας το σύνθημα για την επιτυχία των «τρικολόρ» στα γήπεδα του Κατάρ, παραχωρώντας παράλληλα τη θέση του σε έναν άλλον στράικερ που ο Ντεσάμπ θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μέχρι τη Δευτέρα (21/11).

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Στη ζωή μου δεν τα παρατάω ποτέ, αλλά απόψε πρέπει να σκεφτώ την ομάδα όπως κάνω πάντα. Έτσι, η λογική μου μου λέει να αφήσω τη θέση μου σε κάποιον που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει κάτι σπουδαίο στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα υποστήριξης», ανέφερε ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karim Benzema (@karimbenzema)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς