17.2 C
Athens

Οριστικό: Χάνει το Μουντιάλ ο Μπενζεμά!

Άλλη μία τεράστια απώλεια για την εθνική Γαλλίας και το Μουντιάλ γενικότερα: Εξαιρετικά άτυχος ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας, Καρίμ Μπενζεμά, που είδε τον αριστερό του τετρακέφαλο να τον προδίδει και μένει οριστικά κι αμετάκλητα εκτός από τα γήπεδα του Κατάρ

Απώλεια… μεγατόνων για την εθνική Γαλλίας και μία ακόμη για το Παγκόσμιο Κύπελλο γενικότερα!

Ο Καρίμ Μπενζεμά θα απουσιάσει οριστικά από τη μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή στο Κατάρ με τη ζημιά στον αριστερό του τετρακέφαλο να αποδεικνύεται πολύ πιο σοβαρή από τις αρχικές ενδείξεις, καθώς υποτροπίασε μετά την πρώτη του προπόνηση με τους «τρικολόρ» το Σάββατο (19/11).

Η επίσημη ανακοίνωση των τρικολόρ στο Twitter:

Πογκμπά, Καντέ, Μενιάν, Κιμπεμπέ, Ενκουνκού και τώρα Μπενζεμά. Η φετινή κακοδαιμονία των Γάλλων δεν περιγράφεται, με τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της χρονιάς να χάνει το σπουδαίο τουρνουά αφού «προδόθηκε» από τον τετρακέφαλο του αριστερού του μηρού.

Η γαλλική Ομοσπονδία, όπως και ο υπόλοιπος ποδοσφαιρικός πλανήτης, τού έστειλε ευχές για ταχεία ανάρρωση, ωστόσο αυτό σίγουρα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο του Γάλλου αστέρα, που θα αναγκαστεί να παρακολουθήσει από το σπίτι τις προσπάθειες της εθνικής του ομάδας στο Κατάρ.

Θυμίζουμε ότι η Γαλλία βρίσκεται στον 4ο όμιλο του Παγκοσμίου, με αντιπάλους τις: Αυστραλία, Δανία και Τυνησία.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς