15 C
Athens

Σοκ στη Γαλλία: Ο Μπενζεμά τραυματίστηκε στην πρώτη του προπόνηση και κινδυνεύει να μείνει εκτός Μουντιάλ!

Απίστευτα άτυχοι στέκονται οι Γάλλοι και ο Καρίμ Μπενζεμά. Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης τραυματίστηκε στην πρώτη του προπόνηση με τους Τρικολόρ και κινδυνεύει να χάσει το Μουντιάλ.

Ο κάτοχος της χρυσής μπάλας ταλαιπωρούταν από έναν μικροτραυματισμό το προηγούμενο διάστημα και ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα. Σήμερα (19/11) συμμετείχε για πρώτη φορά στο κανονικό πρόγραμμα της εθνικής του ομάδας αλλά η ατυχία του χτύπησε την πόρτα, καθώς αποχώρησε τραυματίας λίγο πριν το τέλος της προπόνησης.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Μπενζεμά υπέστη υποτροπή στο πρόβλημα που είχε στο γόνατο και στον ιγνυακό τένοντα και δεν είναι σίγουρα στη διάθεση του Ντιντιέ Ντεσάν για την πρεμιέρα κόντρα στους Αυστραλούς (22/11).

Στις τάξεις της Γαλλίας επικρατεί αναβρασμός, αφού το ενδεχόμενο ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης να χάσει όλη τη διοργάνωση είναι κάτι παραπάνω από ορατό.

Να θυμίσουμε πως οι Τρικολόρ ταξίδεψαν στο Κατάρ έχοντας τεράστιες απουσίες, καθώς έμειναν εκτός οι Πολ Πογκμπά, Ενγκολό Καντέ και Πρένσελ Κιμπεμπέ, ενώ στην προπόνηση «έχασαν» και τον Κρίστοφερ Ενκουκού.

Αξίζει να αναφερθεί πως αν τελικά ο Μπενζεμά δεν καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί, ο Ντιντιέ Ντεσάν έχει περιθώριο μέχρι τη Δευτέρα (21/11) να καλέσει κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή στη θέση του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς