16.8 C
Athens

ΑΕΚ: Σε συζητήσεις με τον ΠΑΣ ο Τσιντώτας

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας βρίσκεται τρίτος στην ιεραρχία των τερματοφυλάκων της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν και σκέφτεται ήδη την επόμενη μέρα μακριά από τα Σπάτα, καθώς ο Ματίας Αλμέιδα δεν τον υπολογίζει ούτε για τα ματς Κυπέλλου.

Με φόντο τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου που πλησιάζει ο 29χρονος Έλληνας κίπερ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΘΛΟΥ, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα για να συνεχίσει την εν Ελλάδι καριέρα του στους «Ζωσιμάδες» που δεδομένα θα έχει την ευκαιρία να πάρει τη φανέλα βασικού σπίτι του.

Η ΑΕΚ δείχνει θετική στο να τον παραχωρήσει σε πρώτη φάση ως δανεικό, καθότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2023, ενώ σε περίπτωση που οι Γιαννιώτες μείνουν ικανοποιημένοι από την απόδοσή του, τότε το deal της μεταγραφής του θα «ανοίξει» από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μένει, πάντως, να επιβεβαιωθεί αν οι διαπραγματεύσεις καταλήξουν σε συμφωνία μεταξύ των τριών εμπλεκόμενων πλευρών και ο ΠΑΣ ενισχύσει το ρόστερ του με έναν ακόμη έμπειρο Έλληνα παίκτη, μετά τον Σωτήρη Νίνη.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς