20.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Αναζητείται φόρμουλα για άμεση λύση των συμβολαίων Μαρσέλο και Βρσάλικο

Η μηδαμινή αγωνιστική προσφορά των Μαρσέλο και Βρσάλικο ουσιαστικά θέτει τους δυο σταρ εκτός των πλάνων του Μίτσελ και οι Ερυθρόλευκοι θα αναζητήσουν τη φόρμουλα προκειμένου να λυθούν τα συμβόλαιά τους στο διάστημα της διακοπής των πρωταθλημάτων

Ο Σίμε Βρσάλικο αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι, με την προοπτική να δώσει οριστική λύση στο δεξί άκρο της άμυνας, το οποίο είχε… χηρέψει μετά την αποχώρηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί (καλοκαίρι του 2020). Και στις αρχές Σεπτέμβρη, οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν τη «βόμβα» Μαρσέλο, ο οποίος μάλιστα έζησε και μια πρωτοφανή παρουσίαση που θύμιζε εκείνες των μεγάλων ισπανικών ομάδων.

Ο πρώτος γύρος της Super League ολοκληρώθηκε, το ίδιο και η φάση των ομίλων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται 12 βαθμούς μακριά από την κορυφή, ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία του τερμάτισε 4ος σε όμιλο του Europa League. Σε όλα αυτά, Μαρσέλο και Βρσάλικο είχαν μηδαμινή συνεισφορά.

Από τη μια πλευρά οι συχνότατοι τραυματισμοί του Κροάτη, ο οποίος συνέχισε το σερί των ατυχιών που τον συνόδευαν τα τελευταία χρόνια στην Ατλέτικο και από την άλλη το σοβαρό έλλειμμα φυσικής κατάστασης του Βραζιλιάνου, έχουν δημιουργήσει βαρύ κλίμα για τους δυο ακραίους μπακ στο Ρέντη.

Ειδικά η περίπτωση του Μαρσέλο φαίνεται και με γυμνό μάτι (τα παραπανίσια κιλά του είναι εμφανή), ενώ μόνο ενθουσιασμό δεν προκάλεσε το γεγονός πως λίγη ώρα πριν την έναρξη του αιώνιου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ανέβασε στο Instagram μια δήλωση με την οποία ξεκαθάριζε ότι δεν είναι τραυματίας και ότι η απουσία του από την αποστολή ήταν καθαρά θέμα απόφασης του Μίτσελ.

Το ιδανικό σενάριο για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, θα ήταν η άμεση λύση των συμβολαίων των δυο σταρ που δεν πρόσφεραν το παραμικρό παρά τις τυμπανοκρουσίες. Και όλα δείχνουν πως οι άνθρωποι των Πειραιωτών αναζητούν τη φόρμουλα που θα τους απαλλάξει από δυο βαριά συμβόλαια με μηδενική αγωνιστική προσφορά.

Ήδη στην Τουρκία γράφτηκε το όνομα της Μπεσίκτας σήμερα, ενώ έχει ακουστεί κι εκείνο των Λος Άντζελες Γκάλαξι στο MLS. Όπως και να ‘χει, αναμένονται εξελίξεις στο διάστημα της διακοπής των πρωταθλημάτων λόγω μουντιάλ, αφού είναι ξεκάθαρο πως Μαρσέλο και Βρσάλικο δεν υπολογίζονται από τον Μίτσελ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς