21.1 C
Athens

Μπεσίκτας καλεί… Μαρσέλο, σύμφωνα με τη Fotospor

Τουρκικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Σενόλ Γκιουνές εξετάζει την περίπτωση του Βραζιλιάνου σταρ προκειμένου να αντικαταστήσει έναν άλλο παίκτη που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού και που απογοητεύει στην Μπεσίκτας

Τουρκικές «σειρήνες» ηχούν για τον Μαρσέλο σύμφωνα με τη Fotospor. Συγκεκριμένα, η Μπεσίκτας φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Βραζιλιάνου μπακ του Ολυμπιακού, ο οποίος στο πρώτο μισό της σεζόν δεν κατάφερε να ξεχωρίσει.

Τον Σεπτέμβριο ο Ολυμπιακός έφερε στη χώρα μας τον Μαρσέλο, μία κίνηση που έκανε αίσθηση σε όλο τον κόσμο. Ο Βραζιλιάνος μπακ από τότε, όμως, έχει καταγράψει ελάχιστες συμμετοχές, δίχως να μπορέσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μίτσελ.

Το μέλλον του στο Λιμάνι μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ είναι αβέβαιο και η Fotospor έβαλε στο παιχνίδι την Μπεσίκτας. Η τουρκική ομάδα φέρεται να έχει στη λίστα της τον πρώην αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να αντικαταστήσει έναν άλλο παίκτη που πέρασε από τον Πειραιά, καθώς ο Αρτούρ Μαζουακού δεν έχει ικανοποιήσει με την απόδοση του.

Ο Μαρσέλο πάντως δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 5 παιχνίδια και μετράει συνολικά 121 λεπτά συμμετοχής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς