16.8 C
Athens

Πρώτο θέμα στον διεθνή Τύπο η υποδοχή Μαρσέλο στο «ηφαίστειο» του Καραϊσκάκη

Παντού είναι Πειραιάς: Ο θρυλικός Μαρσέλο φόρεσε την ερυθρόλευκη και παρουσιάστηκε μπροστά στο φλεγόμενο Καραϊσκάκη που φόρεσε τα καλά του για να τον υποδεχθεί, σε εικόνες και στιγμές που έκαναν τον γύρο του κόσμου

Τι να πρωτογράψεις… Για τον ανεπανάληπτο κόσμο του Ολυμπιακού που μετέτρεψε το «Γ. Καραϊσκάκης» σε ένα ποδοσφαιρικό ηφαίστειο ή για τον μαγικό Μαρσέλο που συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο στους φιλάθλους των Πειραιωτών λέγοντας ένα «ευχαριστώ» από καρδιάς!

Ο Μαρσέλο είναι εδώ, φόρεσε τα ερυθρόλευκα και εμείς ακόμα αδυνατούμε να το πιστέψουμε. Βέβαια, το μεγαλείο του Ολυμπιακού είναι τέτοιο που σαν μανδύας μπαίνει πάνω από κάθε μεταγραφική ή αγωνιστική υπέρβαση.

Εκστασιασμένος με το φλεγόμενο Καραϊσκάκη ο Μαρσέλο: «Πρώτη φορά ζω κάτι τέτοιο!» (vid)

Σε μία στιγμή, μία βραδιά που δεν πρόκειται να ξεχαστεί ο Ολυμπιακός καλωσόρισε σπίτι του τον Θρύλο του βραζιλιάνικου -κι όχι μόνο- ποδοσφαίρου, ο οποίος ήταν εμφανώς συγκινημένος και ενθουσιασμένος από την απίστευτη υποδοχή που του χάρισαν οι οπαδοί των Ερυθρολεύκων.

Εικόνες και στιγμές που έκαναν ξανά τον γύρο του κόσμου, με τα μεγαλύτερα Μέσα στον πλανήτη να αποθεώνουν τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ για το νέο ξεκίνημά του, αλλά και τον μαγικό κόσμο του Ολυμπιακού που σχεδόν γέμισε το φαληρικό γήπεδο για χάρη του.

Από το ESPN μέχρι τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, την AS και το Sky Sport η υποδοχή του Μαρσέλο σε ερυθρόλευκο φόντο έπαιξε παντού!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς