16.4 C
Athens

Μαρσέλο: Δεν είμαι τραυματίας, δεν αποφασίζω εγώ αν θα παίξω ή όχι (pic)

Λίγη ώρα πριν την έναρξη του αιώνιου ντέρμπι, ο Μαρσέλο ξεκαθάρισε με δήλωση στο instagram πως ο λόγος της απουσίας του από την αποστολή δεν σχετίζεται με τραυματισμό

Ο Μαρσέλο έμεινε εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και την Κυριακή προπονήθηκε στο Ρέντη για να βελτιώσει κι άλλο τη φυσική του κατάσταση. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ μέσω ενός story στο instagram υποστήριξε πως νιώθει καλά, ξεκαθάρισε πως δεν νιώθει τραυματίας και τόνισε ότι δεν αποφασίζει εκείνος για να το αν θα παίξει ή όχι.

«Κανονικά δεν το κάνω αυτό, αλλά νομίζω πως είναι απαραίτητο. Όλοι με ρωτούν γιατί δεν είμαι στο μεγάλο παιχνίδι σήμερα. Νιώθω καλά, έκανα προπονήσεις κανονικά με τους συμπαίκτες μου σε όλα τα προγράμματα, αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω αν θα παίξω ή όχι. Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να μπαίνω στη λίστα για όλα τα παιχνίδια.

Δεν είμαι τραυματίας, ακόμη και σήμερα, η οποία ήταν ημέρα ρεπό για εμένα, ήμουν στην προπόνηση γιατί δεν θέλω να είμαι εκτός από κανένα παιχνίδι. Πάμε Ολυμπιακέ!», ανέφερε στο instagram story του ο Βραζιλιάνος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς