12 C
Athens

Ολυμπιακός: Εκφράζονται φόβοι για νέα θλάση στον Γκάρι Ροντρίγκες

Ο Ολυμπιακός δέχθηκε ένα ακόμη γκολ στις καθυστερήσεις στην Ευρώπη κι αυτή τη φορά ήταν πραγματική «μαχαιριά» καθώς του στέρησε τη δυνατότητα να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Φράιμπουργκ και να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για την 3η θέση και το Conference League.

Τελικώς, η τύχη γύρισε ξανά την πλάτη στους Πειραιώτες που όχι μόνο είδαν τον Κίμπλερ να νικά τον Πασχαλάκη στο 93′ για το 1-1 αλλά και τον Γκαναγκό να δίνει τη νίκη στη Ναντ σε «νεκρό» χρόνο στο ματς με την Καραμπάγκ.

Η ομάδα του Μίτσελ έμεινε από νωρίς εκτός Ευρώπης και πλέον εστιάζει πλήρως την προσοχή της στις εγχώριες διοργανώσεις, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο (30/10) ματς με τη Λαμία.

Από αυτό το παιχνίδι είναι βέβαιο ότι θα απουσιάζει ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή πριν το ημίχρονο στο ματς του Φράιμπουργκ και στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο εκφράζονται φόβοι για νέα θλάση, που θα τον αφήσει εκτός δράσης μέχρι την αρχή του Μουντιάλ.

Εφόσον αυτοί οι φόβοι επιβεβαιωθούν τότε ο άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι θα χάσει τα 4 τελευταία ματς του πρώτου γύρου στη Super League (Λαμία, Παναθηναϊκός, Λεβαδειακός, ΑΕΚ) αλλά κι αυτό με τη Ναντ την επόμενη Πέμπτη, μένοντας για άλλη μία φορά στα «πιτς» λόγω τραυματισμού.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς