15 C
Athens

Ναντ – Καραμπάγκ 2-1: Με buzzer beater του Γκαναγκό οι Γάλλοι έφεραν τα πάνω κάτω στον όμιλο (vid)

Με τέρμα του ήρωα Γκαναγκό σε «νεκρό» χρόνο η Ναντ πανηγύρισε μία νίκη που αφήνει εκτός Ευρώπης τον Ολυμπιακό και της δίνει ελπίδες μέχρι και για την 2η θέση στον 7ο όμιλο του Europa League

Τρομερό φινάλε στη Νάντη με χαμένο τον… Ολυμπιακό. Με buzzer beater του Γκαναγκό στο 95′ η Ναντ λύγισε με 2-1 την Καραμπάγκ εξασφαλίζοντας μίνιμουμ το εισιτήριο για τη νοκ-άουτ φάση του Conference League και αφήνοντας εκτός Ευρώπης τους Ερυθρολεύκους που πάλεψαν στη Γερμανία, ενώ παράλληλα μένει ζωντανή και για την δεύτερη θέση στον όμιλο του Europa εφόσον καταφέρει την τελευταία αγωνιστική να «κλέψει» το εισιτήριο από τους αυτόχειρες Αζέρους.

Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός 1-1: Πικρός αποκλεισμός, ο τρομερός Πασχαλάκης λύγισε στο 93′ (vid)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΗ ΝΑΝΤΗ ΜΕ ΗΡΩΑ ΤΟΝ ΓΚΑΝΑΓΚΟ

Τέτοιο φινάλε, ούτε «κατά παραγγελία» για τη Ναντ. Οι Γάλλοι ήταν σαφώς κατώτεροι της Καραμπάγκ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, άνοιξαν το σκορ με ένα δώρο του τερματοφύλακα των Αζέρων και τελικά βρήκαν και το… κερασάκι στο τέλος χάρη στο δυνατό συρτό σουτ του Γκαναγκό που εν τέλει δίνει ελπίδες μέχρι και για την 2η θέση στην ομάδα του Κομπουαρέ.

Στον αντίποδα οι Αζέροι σπατάλησαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες μετά το 1-1 του Όζομπιτς από την άσπρη βούλα για να φύγουν νικητές από τη Γαλλία, αλλά στο τέλος κατέληξαν να τραβούν τα μαλλιά τους και πλέον χρειάζονται νίκη στο παιχνίδι με την αδιάφορη Φράιμπουργκ στην τελευταία αγωνιστική για να μην τους νοιάζει τι θα γίνεται παράλληλα στο Καραϊσκάκη, όπου η Ναντ θα κυνηγήσει διπλό πρόκρισης στους «32» του Europa.

Ένας πραγματικός χαμός που δημιουργήθηκε από τους Γκαναγκό και… Κίμπλερ, τους ανθρώπους της τελευταίας στιγμής για Ναντ και Φράιμπουργκ, αντίστοιχα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός 1-1 (90+3′ Κούμπλερ / 17′ Ελ Αραμπί)

Ναντ – Καραμπάγκ 2-1 (17′ Μπλας, 90+5′ Γκαναγκό / 56′ πεν. Όζομπιτς)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Φράιμπουργκ 13 (12-2)

2. Καραμπάγκ 7 (8-4)

3. Ναντ 6 (4-11)

4. Ολυμπιακός 2 (2-9)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς