12 C
Athens

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Ο Κασεμίρο έβαλε φρένο στους πανηγυρισμούς στο 94′ (vid)

Οι Λονδρέζοι προηγήθηκαν με πέναλτι στο 87ο λεπτό αλλά ο Κασεμίρο είπε την τελευταία λέξη στις καθυστερήσεις για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ήταν ανώτερη σε ένα ακόμα ντέρμπι, έστω κι αν δεν πήρε το τρίποντο

Η Τσέλσι βρέθηκε μερικά λεπτά μακριά από μια πολύ σημαντική νίκη στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο αλλά ο Κασεμίρο είχε διαφορετική άποψη και οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό (1-1).

Οι Κόκκινοι Διάβολοι έμειναν αήττητοι σε ένα ακόμα ντέρμπι και θα μπορούσαν να έχουν πανηγυρίσει ακόμα και το «διπλό» αν δεν ήταν τόσο… τσαπατσούληδες στην τελική προσπάθεια. Ο Κέπα έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και κατέβασε ρολά στο πρώτο μέρος με μεγαλύτερη επέμβαση αυτή στην προσπάθεια του Άντονι στο 45ο λεπτό.

Οι παίκτες του Γκρέιαμ Πότερ ισορρόπησαν την κατάσταση μετά το 60′ και όλα έδειχναν πως οδεύουμε σε ένα 0-0 που θα αδικούσε τους φιλοξενούμενους και ταυτόχρονα μάλλον θα βόλευε την Τσέλσι.

Ωστόσο ο ΜακΤόμινεϊ στο 87′ μάρκαρε άσχημα τον Μπρόγια και οι Λονδρέζοι κέρδισαν πέναλτι που αξιοποίησε ο Ζορζίνιο για το 1-0.

Πάνω όμως που είχαν ξεσπάσει οι πανηγυρισμοί ο Κασεμίρο πετάχτηκε με κεφαλιά στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και νίκησε τον Κέπα σε μια φάση που χρειάστηκε η συμβολή του goal line technology.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 13ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 22/10

Νότιγχαμ Φόρεστ – Λίβερπουλ 1-0 (55′ Αβονίγι)

Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας 3-0 (11′ Κάλβερτ-Λιούιν, 63′ Γκόρντον, 85′ ΜακΝιλ)

Μάντσεστερ Σίτι – Μπράιτον 3-1 (22′, 43′ πεν. Χάλαντ, 75′ Ντε Μπρόινε / 53′ Τροσάρ)

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1 (87′ πεν. Ζορζίνιο / 90+4′ Κασεμίρο)

Κυριακή 23/10

Άστον Βίλα – Μπρέντφορντ

Λιντς – Φούλαμ

Σαουθάμπτον – Άρσεναλ

Γουλβς – Λέστερ

Τότεναμ – Νιούκαστλ

Δευτέρα 24/10

Γουέστ Χαμ – Μπόρνμουθ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς