16.8 C
Athens

Μάντσεστερ Σίτι – Μπράιτον 3-1: Ο εκπληκτικός Χάλαντ γύρισε στα γκολ και οι πρωταθλητές στις νίκες (vid)

Με δύο γκολ του ασταμάτητου σκόρερ Έρλινγκ Χάλαντ, η Μάντσεστερ Σίτι λύγισε και τη σκληρή Μπράιτον για να επιστρέψει στις νίκες και να ασκήσει νέα πίεση στην Άρσεναλ

Τι κι αν στην προηγούμενη αγωνιστική έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τα γκολ; Ο Έρλινγκ Χάλαντ συνδέθηκε ξανά με τα δίχτυα στην επιστροφή της Μάντσεστερ Σίτι στις νίκες με 3-1 απέναντι στην Μπράιτον στο Έτιχαντ.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας αντιμετώπισαν με μεγάλη σοβαρότητα μια πολύ επικίνδυνη ομάδα (που ακόμα ψάχνεται όμως με τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι) και πήραν το τρίποντο αναμένοντας το τι θα κάνει η Άρσεναλ κόντρα στη Σαουθάμπτον.

Μια βαθιά μπαλιά στο 22ο λεπτό ήταν αρκετή για να σκορπίσει τον τρόμο στην άμυνα της Μπράιτον. Ο Γουέμπστερ δεν μπόρεσε να σταματήσει τον Χάλαντ που έφυγε τετ α τετ και πλάσαρε για το 1-0, ενώ στο 42′ το πέναλτι στον Μπερνάρντο Σίλβα έγινε η ευκαιρία για να κάνει ο Νορβηγός το 2-0 από την άσπρη βούλα και να φτάσει τα 16 γκολ στο πρωτάθλημα στα πρώτα 11 παιχνίδια των Πολιτών! Και είμαστε ακόμα στον Οκτώβριο…

 

Οι Γλάροι μείωσαν στον 53ο λεπτό με τον συνήθη ύποπτο Τροσάρ και είχαν ευκαιρία και για δεύτερο γκολ που τη σπατάλησαν με τον Γουέλμπεκ. Η Μάντσεστερ Σίτι αμέσως τιμώρησε τους φιλοξενούμενους και με κεραυνό του Ντε Μπρόινε διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 13ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 22/10

Νότιγχαμ Φόρεστ – Λίβερπουλ 1-0 (55′ Αβονίγι)

Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας 3-0 (11′ Κάλβερτ-Λιούιν, 63′ Γκόρντον, 85′ ΜακΝιλ)

Μάντσεστερ Σίτι – Μπράιτον 3-1 (22′, 43′ πεν. Χάλαντ, 75′ Ντε Μπρόινε / 53′ Τροσάρ)

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:30)

Κυριακή 23/10

Άστον Βίλα – Μπρέντφορντ

Λιντς – Φούλαμ

Σαουθάμπτον – Άρσεναλ

Γουλβς – Λέστερ

Τότεναμ – Νιούκαστλ

Δευτέρα 24/10

Γουέστ Χαμ – Μπόρνμουθ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς