24.6 C
Athens

Κηφισιά: Άμεσος συνεργάτης του Κώστα Χριστοφιδέλη ο Γιώργος Στεφάνου

Ο Γιώργος Στεφάνου επέστρεψε στην Κηφισιά αλλά σε έναν διαφορετικό ρόλο από αυτόν που τον είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια. Ο πολύπειρος άλλοτε διεθνής λίμπερο ανακοινώθηκε από την ομάδα των βορείων προαστίων και θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του Κώστα Χριστοφιδέλη.

Σημειώνεται πως ο Στεφάνου είχε αγωνιστεί στο Ζηρίνειο τη σεζόν 2015-2016 και έχει ευχάριστες αναμνήσεις με την ομάδα, ενώ από το περασμένο καλοκαίρι μαζί με τον Κώστα Χριστοφιδέλη βρίσκονται στο επιτελείο της εθνικής ομάδας των Ντάντε Μπονινφάντε και Σαμουέλε Πάπι.

«Από την παρουσία μου στην Κηφισιά ως αθλητής έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Μετά από χρόνια βρίσκω ίδια πρόσωπα στη διοίκηση και γνώριμα πρόσωπα όσον αφορά στους αθλητές. Παιδιά με τα οποία έχουμε βρεθεί στο γήπεδο είτε ως συμπαίκτες είτε ως αντίπαλοι. Είναι μία νέα αρχή για εμένα και χαίρομαι που ξεκινάω από την ομάδα της Κηφισιάς. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, καθώς θέλω να μεταλαμπαδεύσω γνώσεις και εμπειρίες ειδικά στα νεότερα παιδιά αλλά και να βοηθήσουμε την ομάδα να πάει όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Η ευχή είναι μία για όλες τις ομάδες. Να υπάρχει υγεία σε όλους τους αθλητές και να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Στεφάνου, ο οποίος θα αποτελέσει άμεσο συνεργάτη του προπονητή Κώστα Χριστοφιδέλη και του team manager Χρήστου Δημητρουλάκου.

Ο Γιώργος Στεφάνου επιστρέφει στο Ζηρίνειο μετά την περίοδο 2015-16 χρονιά κατά την οποία αγωνίστηκε στους «κυανόλευκους» φτάνοντας μάλιστα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς