12 C
Athens

«Τριγμοί» στην Τούμπα: Στα αποδυτήρια ο Γ. Σαββίδης μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν αντέδρασαν πολύ… πολιτισμένα μετά την ήττα της ομάδας τους από τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά τους για το αποτέλεσμα στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο προπονητής του Δικεφάλου… τα άκουσε από την εξέδρα μετά τη λήξη του ματς, ενόσω ετοιμαζόταν να κάνει δηλώσεις στην κάμερα, ωστόσο δεν άφησε τις αποδοκιμασίες αναπάντητες, καθώς άνοιξε διάλογο με τους απογοητευμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Λουτσέσκου: Να αναγνωριστεί η προσπάθεια των παικτών, καταλαβαίνω την απογοήτευση του κόσμου

Ο Λουτσέσκου μάλιστα το ξενύχτησε στην Τούμπα, έχοντας κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Γιώργο Σαββίδη μετά τα μεσάνυχτα. Το στέλεχος της ΠΑΕ, παρά το γεγονός ότι είχε αποχωρήσει από το γήπεδο μετά το ματς, έσπευσε να επιστρέψει αφού ενημερώθηκε για το αρνητικό κλίμα που ακολούθησε την ήττα.

Ο υιός Σαββίδης δεν περίμενε τη σημερινή ημέρα για να μιλήσει επί προσωπικού τόσο με τον Ρουμάνο τεχνικό όσο και με τον Ζοζέ Μπότο, με αποτέλεσμα οι τρεις άνδρες να αποχωρήσουν από τα αποδυτήρια του γηπέδου μετά τη 1 τα ξημερώματα.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για στήριξη της διοίκησης στον προπονητή, με παράλληλη όμως απαίτηση εξηγήσεων για το χθεσινό αποτέλεσμα και την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς