17.2 C
Athens

Λουτσέσκου: Να αναγνωριστεί η προσπάθεια των παικτών, καταλαβαίνω την απογοήτευση του κόσμου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνώρισε γιούχα από αρκετούς οπαδούς του ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, με τον Ρουμάνο προπονητή να ζητά από τον κόσμο στις δηλώσεις του να αναγνωρίσει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και να υποστηρίζει πως χρειάζεται χρόνος για να είναι η ομάδα του καλύτερη.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για τη διαφορά του ΠΑΟΚ στην απόδοσή του στο ματς στα δύο ημίχρονα: «Δεν κλειδώσαμε το παιχνίδι στο πρώτο μέρος, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο μέρος χάθηκε ο έλεγχος από τη μεριά μας, αλλά δεν τον πήρε ο Παναθηναϊκός. Πέτυχε δύο γκολ από δύο μεγάλες φάσεις. Είχαμε τρεις ευκαιρίες να σκοράρουμε. Βάσει της εικόνας του παιχνιδιού δεν θεωρώ ότι πήρε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο μέρος».

Για το δεύτερο μέρος: «Στο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ είχε τρεις ευκαιρίες, ο Παναθηναϊκός είχε μια στην οποία κατάφερε να σκοράρει. Τον Μπίσεσβαρ τον ετοιμάζαμε όλη την εβδομάδα, όταν θα μας πίεζε ο αντίπαλος. Θα μπορούσε να διαχειριστεί πιο εύκολα τις μπάλες ανάμεσα στις γραμμές. Ο Γκορντεζιάνι πήρε τα πρώτα του λεπτά, αλλά χρειάζεται χρόνο».

Για τον τραυματισμό του Ολιβέιρα: «Δεν πιστεύω ότι είναι σοβαρό. Έκανε μεγάλη προσπάθεια σήμερα και από εκεί και πέρα η αποχή του μπορεί να οδηγήσει σε κάποιες δύσκολες καταστάσεις. Καταλαβαίνω την απογοήτευση του κόσμου, αλλά πρέπει να αναγνωρίσει την προσπάθεια των παικτών».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς