14.3 C
Athens

Ολυμπιακός: Η πρώτη προπόνηση του Πασχαλάκη και το χειρουργείο του Βατσλίκ

Ο Έλληνας πορτιέρε μπήκε από νωρίς στα βαθιά στον Ολυμπιακό δείχνοντας έτοιμος για το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα, τη στιγμή που ο Τόμας Βατσλίκ ξεκινά τον δύσκολο δρόμο της αποθεραπείας από τον σοβαρό τραυματισμό του στον ώμο

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι κι επίσημα από το απόγευμα της Πέμπτης παίκτης του Ολυμπιακού, αφήνοντας μετά από 5 χρόνια τα σοκάκια της Τούμπας για να βρεθεί ξανά -έπειτα από 17 χρόνια- σε αυτά του Πειραιά.

Ο Έλληνας πορτιέρε, αφού ανακοινώθηκε με ένα εντυπωσιακό βίντεο από τους Πειραιώτες, έπιασε αμέσως δουλειά στο Ρέντη, εκεί όπου γνώρισε για πρώτη φορά από κοντά τους νέους του συμπαίκτες και τον Μίτσελ με τον οποίο τα είπε προσωπικά λίγο μετά τις υπογραφές.

Υπόθεση Πασχαλάκη: Αυτό που φοβόταν ο ΠΑΟΚ…

Παρά την σχεδόν τετράμηνη απουσία του από τη δράση, ο διεθνής τερματοφύλακας δείχνει να βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση, καθώς όλο το καλοκαίρι συνέχιζε τις ατομικές του προπονήσεις, ήταν ευδιάθετος κι άφησε από την αρχή το στίγμα του εν αναμονή της συμμετοχής του για πρώτη φορά σε αποστολή των Ερυθρολεύκων, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα και στο κυριακάτικο ματς με τον Ατρόμητο, εκεί όπου φανέλα βασικού θα πάρει ο Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Πάντως, το πλάνο για τον Πασχαλάκη είναι να μπει πιο δυνατά στις προπονήσεις από την ερχόμενη Δευτέρα (3/10) ώστε να είναι έτοιμος να υπερασπιστεί την «ερυθρόλευκη» εστία στο κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς της επόμενης Πέμπτης με την Καραμπάγκ.

Παράλληλα με την «πρώτη» του Πασχαλάκη, ο Τόμας Βατσλίκ ετοιμάζεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αντιμετωπίσει τον σοβαρό τραυματισμό του στον ώμο, ο οποίος θα τον κρατήσει εκτός δράσης έως και 3 μήνες.

Ο Τσέχος θα ξεκινήσει άμεσα -από το Σάββατο- την αποθεραπεία του με σκοπό να επιστρέψει πιο σύντομα απ’ ότι αναμένεται για να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεις από τα τέλη Νοεμβρίου.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς